Mainos

Nettikysymys: Jungner ei nosta SDP:n suosiota

Enemmistö MTV:n nettikysymykseen vastanneista on sitä mieltä, että Mikael Jungnerin valinta SDP:n puoluesihteeriksi ei ainakaan paranna puolueen imagoa.

Kysymykseen on vastannut 3801 ihmistä, joista 80,3 prosenttia on sitä mieltä, ettei Jungner tuo nostetta puolueelle.

"Yksi Suomen inhotuimmista"

Vastustajat ottavat kantaa miehen ulkonäköön ja älykkyyteen. Setvimättä eivät jää myöskään miehen julkiset rakkaudentunnustukset Facebookissa eivätkä Ylen toimitusjohtajana tehdyt päätökset muun muassa pääministeri Matti Vanhasen lautakasakohusta.

- SDP:n uusi "messias" Mikael Jungner löi naulan yhdellä lauseella SDP:n arkkuun: "Me olemme keskituloisen ihmisen puolue". SDP:lle ei kelvannut siis 800 000:n alle köyhyysrajan elävän ihmisen ääni, ja nämä äänestäjät äänestävät 90-prosenttisesti Perussuomalaisia.

- Puoluesihteerin tulee olla tehokas organisaattori, analyyttinen, edustava ja luotettavan vaikutelman luova. MJ ei ole mitään näistä.

- Demarien uusi populistinen politiikka ei tule muuttumaan sillä, että puoluesihteeriksi valitaan jo valmiiksi yksi suomen inhotuimmista ihmisistä. Toisaalta itse kun en demareita pidä millään tavalla muutenkaan järjen puhujina, niin valintahan oli siinä mielessä loistava.

- Ulospäin Jungnerin olemus on epämiellyttävä lössö. Hänen olemus viestii selkärangattomuutta. Poliittisen keulakuvan pitää olla tarmokas, reipas ja ponteva olemukseltaan.

"Avoimuutta politiikkaan"

Selkeässä vähemmistössä olevien puolustajien mielestä Jungner on tuulahdus uutta aikaa.

- Jungner on raikas tuulahdus uudenlaista inhimillisempää ajattelutapaa ja toimintatapaa. Älykäs ihminen voi olla muutakin kuin tönkkö kirjakieltä mussuttava pukujuntta. Myös Alex Stubb on raikas tullahdus uutta verta.

- Jungnerilla on oikeita mielipiteitä asioista toisin kuin useimmilla poliitikoilla. Piti niistä sitten tai ei.

- Hän toi nostetta ylelle, joten on oletettavaa, että hän tuo nostetta myös SDP:lle. Se, että joku luulee, että hänen läsnäolollaan ei olisi mitään merkitystä, on väärässä.

- Jungner tuo avoimuutta sekä väriä ja elämää muuten niin tukkoiseen politiikkaan. Eikä vain SDP:n, vaan koko politiikkaan. Avoimuus tuo uskottavuutta ja pidemmän päälle myös luotettavuutta, joka on pahasti kateissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.