Mainos

Nettikyselyssä Niinistö presidentiksi

MTV:n nettikyselyyn vastanneiden mielestä Sauli Niinistö olisi kyvykkäin seuraavaksi presidentiksi. Noin 2100 vastaajasta 57,1 prosenttia on sitä mieltä, että Niinistö olisi sopiva virkaan vuonna 2012.

Niinistöllä on harvinainen kyky katsoa asioita laaja-alaisesti ja nousta oman pienen inhimillisen piirin yläpuolelle tarkkailemaan faktoja, sanoo nimimerkki Jellona.

Niinistö on fiksu, vaikuttaa rauhalliselta, kokoomuslainen ja tuskin hänen sanomisiaan ja tekemisiään tarvitsisi koko kansan hävetä, sanoo nimimerkki JSI.

Totta vieköön äänestäisin. Parempaa presidenttiä ei voisi kuvitellakaan: osaa ottaa kaikki huomioon eikä olisi vain yhden ryhmittymän asialla. Mahdollisista kuviteltavissa olevista ehdokkaista kukaan muu ei yllä vaaleihin mennessä vastaaviin valmiuksiin. Tulevaisuuden so. tulevia seuraavien tai niitä seuraavien vaalien toivon voi laittaa sitten jo Aleksander Stubbin varaan, hehkuttaa nimimerkki r41.

Äänensä jollain muulle kuin Sauli niinistölle antaisi nettikyselyn mukaan 42,9 prosenttia kansasta. Varsinkin Niinistön puoluetausta herättää vastareaktioita.

En pysty äänestämään, koska on kokoomuslainen. Vaikken kannata mitään puoluetta sen kummemmin ja äänestän aina ihmistä enkä puoluetta, mutta kokoomus saa ärsyyntymään, en voi sietää. Vaikka olisi kuinka hyvä tyyppi, ei auta jos kuuluu kokoomukseen, muuten ei puolueella väliä. Jos ei parempia tyyppejä tarjolla muiden puolueiden riveissä, jätän mieluummin äänestämättä kuin annan äänen kokoomuslaiselle. Sinänsä uskon Niinistön olevan asian osaava ja fiksu henkilö, mutta kuuluu ruiskukka -kansaan, sanoo nimimerkki HooHoo.

Mediassa on liikaa toitotusta Niinistön ylivertaisuudesta presidentiksi ollakseen vain yleistetty kansalaismielipide. Kelpoisuuden epäajankohtainen julkinen ihastelu haiskahtaa kokoomuksen taitavalta esilobbaukselta ja siksi asiaa sopii epäillä ja jäädä odottamaan, mitä siellä oikein yritetään peitellä ja haudata ah niin suuren suosion alle, kertoo mielipiteensä nimimerkki Ääh.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.