Mainos

Nettikysely: Antaa vain palaa - Tervo!

MTV3:n nettikyselyssä vastaajat ovat hyvin pitkälle Jari Tervon linjoilla mitä tulee poliittiseen satiiriin ja sen kovuuteen. Kysymykseen "Halventaako Tervo uudessa kirjassaan liikaa poliitikkoja?" yli 80 prosenttia vastaajista ilmoitti, että ei. Vajaa 20 prosenttia katsoi Tervon menneen liian pitkälle eli vastasi kyllä.

Vastaajia nettikyselyssä oli 1500. Vastaukset jakautuivat: Ei 82,5 ja kyllä 17,5 prosenttia.

Seuraavassa poimintoja perusteluista:

Ei: - Poliitikot ovat niin ryvettyneitä, että syytä onkin nostaa asioita päivänvaloon.

Ei: -En ole lukenut kirjaa, mutta mikäli lehtien tiedot pitävät paikkansa, Tervo on onnistunut satiirin keinoin pilkata nykyisiä poliitikkoja. Se on ihan hyvä asia, sillä on heissä kyllä kertomistakin! Vaikkakin sitten romaanimuodossa. Ihan hyvä, että pudotetaan eduskunnan tytöt ja pojat maan pinnalle.

Ei: - Tervon kirjalliset kyvyt eivät yllä samalle tasolle kuin poliitikkojen kyky halventaa itseänsä. Mitä muuta voi todeta, jos kerran pääministeri pitää kirjaa kunnianosoituksena ja hyvänä mainoksena siinä mukana oleville poliitikoille. mot.

Kyllä: - Henkilö, joka ei itse siedä toisten arvostelua, alentuu tällaiseen opposition kätyrinä ja yltää varmaan Finlandia-palkinto ehdokkaaksi "suuria tunteita" herättäneellä tekeleellään.

Kyllä: Eihän nykyään saa rahaa ja mainetta muutoin kuin hävittömyyksillä ,kuten BB ja nyt tämä jarin kirja.Ei varmaan kukaan luule että jarin kirja olis saanu mitään julkisuutta jos hän olis kirjoittanu asiallisen kirjan politikoista. Jarihan sanoi eräässä uutisvuodossa että hän mollaa kepua oikein olantakaa ja sanansa on pitänyt. Kirjailija saa näköjään satiirin varjolla lausua ja kirjoittaa muista ihmisistä mitä haluaa joutumatta siitä vastuuseen, mammona ja maine vaan kasvaa.

Ei: - Poliitikon pitää kestää arvostelua, rajuakin.Vapaa arvostelu on ainoa tapa jolla kansa voi edes jollakin tapaa seurata edustajiensa edesotttamuksia. Kyllä kansa tietää milloin arvostelu ylittää hyvän maun ja kohtuuden rajan.

Ei: - Kirjassa esiintyvät ihmisethän ovat satiiria hahmoja. Toisaalta poliitikon on kestettävä ivailuakin, koska on valinnut julkisen ammatin. Poliitikoissa löytyy myös täysiä pellejä, pyrkyreitä ja oman edun tavoittelijoita! Sellaisia tulee ivatakin!!

Ei: - Tuntuu siltä että kirja on niin ylimapuva ja vahvasti liioiteltu satiiri. Ei siinä halvenneta. Viihteeksi tarkoitettu, ei tarvitse ottaa liian vakavasti. Poliitikot ovat suostuneet kansan pelleiksi, ken leikkiin ryhtyy leikin kestäköön.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.