Mainos

Netissä kohu tatuoidusta koirasta: Omistaja sanoo tatuointien suojelevan lemmikkiä syövältä

Eurooppalaisissa tiedotusvälineissä on alkanut levitä juttu brasilialaisesta koirasta, jonka kuono ja osa muusta ruumiista ovat tatuoituja. Kohu sai alkunsa Brasiliassa kesällä sen jälkeen, kun mies oli julkaissut koiransa tatuoinneista kuvia sosiaalisessa mediassa.

Miehen julkaisemissa kuvissa esiintyy valkoinen bullterrieri, jolla on yhteensä viisi tatuointia.

Koiran kuonoon on tatuoitu ankkuri, nyrkkirauta ja timantti. Koiran silmien alla on tähtiä ja korviin piirrettynä yhdysvaltalaisen baseballjoukkueen logo.

Mies poisti kuvat verkosta sen jälkeen kun niiden yhteyteen alkoi ilmestyä vihaisia kommentteja. Miehestä on tehty tutkintapyyntö poliisille läinrääkkäyksestä epäiltynä.

Omistaja: Suojaa ihosyövältä

Omistajan mukaan tatuoinneilla on kuitenkin syynsä. Hän toteaa tatuointien suojelevan koiraa syövältä.

– Te näette tatuoidun koiran, mutta ette tiedä miksi tein niin. En tehnyt sitä huvin vuoksi. Tämänrotuisille koirille suositellaan näille alueille ihon pigmentointia, koska se auttaa ehkäisemään isosyöpää. Riski ihosyövän saamiseen on 90 prosenttia, jos tatuointia ei ole, omistaja kirjoitti Facebookissa brasilialaisen Jornal da Cidaden mukaan.

Myös omistajan tyttöystävä kirjoitti sosiaalisessa mediassa pitkän päivityksen, jossa kerrottiin parin saaneen apua asiantuntijoilta kuten ”pitkän linjan eläinlääkäreiltä” ja paikallisen yliopiston eläinlääketieteen opiskelijoilta. Tyttöystävän mukaan eläintä kohdellaan kuin ”kuningasta” ja se saa hellyyttä ja huolenpitoa. 

Yliopisto kielsi myöhemmin olleensa missään tekemisissä koiran tatuoinnin kanssa.

Lopulta mies poisti kuvien lisäksi myös koko Facebook-tilinsä ja muut sosiaalisen median profiilinsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.