Netflixin mobiiliversio uudistuu: Tämä kiistelty "pakkosyöttö"-ominaisuus saapuu palveluun

Netflixin mobiilisovellus uudistuu. Palveluun tulevat selainversiosta tutut automaattisesti pyörimään lähtevät sarjojen ja ohjelmien trailerit, kertoo yhtiö sivuillaan.

Mitä tapahtuu Netflix- ja muille sosiaalisen median tileille käyttäjän kuoleman jälkeen? Katso yllä olevalta videolta.

Monissa sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Youtubessa, monille ovat tulleet tutuksi automaattisesti pyörimään lähtevät videot. Samaan suuntaan kehityksessä on menossa nyt myös Netflix, jonka mobiilisovellukseen tulee jatkossa automaattisesti pyöriviä trailereita.

Ominaisuus on eilen tullut iOS-laitteisiin ja pian se laajenee myös Android-sovellusversioon.

Ominaisuus tuli Netflixin nettiselainversioon viime vuonna. Netflixin mukaan automaattisesti pyörivien trailereiden tarkoituksena on auttaa käyttäjiä löytämään lisää sisältöä nopeammin ja helpottaa palvelun selaamista. Netflixin mukaan tämä on todettu vuosien testauksen tuloksena.

Jokainen traileri on noin 30 sekuntia pitkä. Netflixin mukaan trailerit esiintyvät diaesityksessä, josta käyttäjä voi helposti klikata kiinnostavan ohjelman pyörimään tai lisätä ne suosikkeihinsa.

Lähde: Netflix

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.