Mainos

Netflixin hittisarjan kuvauspaikkoja etsinyt elokuvantekijä löytyi ammuttuna

Suoratoistopalvelu Netflixin Narcos-sarjaan sopivia kuvauspaikkoja etsinyt meksikolainen elokuvantekijä Carlos Munoz Portal on löydetty ammuttuna Meksikossa.

Paikallismedian mukaan Munozin ruumis löydettiin Keski-Meksikon Hidalgon osavaltion lähettyviltä syrjäseudulta.

Viihdelehti Varietyn mukaan Portal oli ollut etsimässä kuvauspaikkoja suositun Narcos-sarjan neljättä tuotantokautta varten. Muun muassa Kolumbian huumelordien noususta ja tuhosta 1980- ja 1990-luvulla kertovan sarjan on odotettu päättyvän Meksikoon. Neljännen tuotantokauden on Varietyn mukaan arvioitu keskittyvän pahamaineiseen Meksikon Juarez-huumekartelliin. Sarjasta on tähän mennessä julkaistu kolme tuotantokautta.

Netflixin julkaisemassa tiedotteessa muun muassa kerrotaan, että se on tietoinen Munozin kuolemasta ja että faktat kuolemaan liittyen ovat edelleen epäselviä.

Munoz on tarkastellut kuvauspaikkoja myös moniin maineikkaisiin elokuviin, joita ovat muun muassa 007 Spectre, Fast & Furious ja Sicario.

Meksikossa väkivaltaisuudet ovat yleisiä. Viranomaisten mukaan Meksikossa tehtiin kesäkuussa kaikkiaan 2 234 murhaa, mikä on suurin määrä sitten vuoden 1997, jolloin Meksikossa alettiin kerätä tilastoja henkirikoksista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.