Mainos

Neljä ruumista löydettiin rotkosta Sveitsissä – tapaukset eivät välttämättä liity toisiinsa

Sveitsissä poliisi on löytänyt neljän ihmisen ruumiit jyrkänteen juurelta Creux du Vanissa. Kuolleena löydettiin eilen mies, nainen ja kaksi lasta, jotka kaikki olivat ranskalaisia. Poliisi ei kuitenkaan vielä tiedä onko tapauksilla yhteyttä.

Menehtyneistä kolme ovat samaa perhettä. Poliisin mukaan perheen kohdalla on mitä ilmeisimmin kyseessä itsemurhasta ja kahdesta murhasta.

Etsinnät Juran alueella käynnistettiin sen jälkeen, kun tuntematon mies ilmoitti poliisille saaneensa puhelun sukulaismieheltään joka uhkasi tappaa itsensä ja lapsensa.

– Vaikuttaa todennäköiseltä, että mies tappoi itsensä ja kaksi lastaan, poliisia edustava Daniel Favre kommentoi AFP:lle.

Poliisi tunnisti miehen myöhemmin 45-vuotiaaksi ranskalaismieheksi, jonka lapset olivat 2-vuotias poika ja 3-vuotias tytär.

Muutaman sadan metrin päästä kuolleena löytynyt nainen oli myös iältään noin 45-vuotias. Poliisin mukaan nainen ei kuitenkaan ilmeisesti ole miehen vaimo tai lasten äiti.

Todisteiden perusteella vaikuttaa siltä, että myös nainen oli tehnyt itsemurhan.

– Tällä hetkellä on todella epäselvää, onko tapauksilla jotain yhteyttä, mutta ei vaikuta siltä että olisi, Favre kommentoi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.