Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


NEITSYT 23.8.–22.9

Henkinen kasvu

Menestyt kaikilla elämänalueilla tänä vuonna paremmin kuin aiempina vuosina. Vaihdat aineelliset tarpeesi henkisen puolen kehittämiseen, ja se tuo elämääsi kaipaamaasi mielenrauhaa ja tasapainoa.

Ihmissuhteet

Tunne-elämäsi saavuttaa tänä vuonna uusia ulottuvuuksia. Omistat paljon aikaa rakkaimmallesi, ja luvassa on paljon intohimoa ja nautintoa. Jos suhteessanne on ollut ristiriitoja, nyt on sopiva hetki uuteen lähentymiseen. Ystävyyssuhteetkin sujuvat seesteisesti, ja erimielisyydet ratkeavat kuin itsestään kärsivällisyytesi ja suvaitsevaisuutesi ansiosta.

Perheasioissa tilanne on sekava. Kaikkien perheenjäsenten toiveet eivät välttämättä toteudu, jonka seurauksena voi syntyä riitaa. Tilanne kotona on stressaava, ja tunnet olosi epävarmaksi.

Sinkun rakkausvuosi

Saatat hukata aikaasi juoksemalla väärien ihmisten perässä. Ehkä he tuntuvat sinusta oikeilta, mutta sinä et jostain syystä ole heille se oikea. Kun katsot asiaa tarkemmin, ymmärrät sen itsekin. Jos sinulla on kuitenkin rohkeutta muuttaa tavoitteitasi, löydät kokonaan uuden ja jännittävän maailman. Et ehkä löydä heti sitä oikeaa, mutta löydät ihmisiä, jotka herättävät sinut eloon.

Työ

Urasi saa tänä vuonna uutta vauhtia. Tapaamisesi jonkun kokeneen ja vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa voi antaa vanhalle työllesi ja bisneksillesi uuden suunnan. Kokonaan uusi urakin voi olla mahdollinen. Suhtaudut siihen hyvin innostuneesti ja intohimoisesti. Saavutat vielä suurta menestystä ja kunnioitusta, mutta se ei välttämättä tapahdu aivan niin nopeasti kuin haluaisit. Lue tarkkaan kaikki asiakirjat, ennen kuin allekirjoitat mitään.

Opiskelu

Vuoden alkupuoli on suotuisaa aikaa opiskelulle, syyslukukaudella voit sen sijaan kohdata hieman hankaluuksia. Jos olet aloittamassa uusia opintoja, harkitse tarkkaan eri oppilaitosten välillä. Ulkomailla opiskelukin saattaa olla varteenotettava vaihtoehto.

Raha-asiat

Raha-asiasi sujuvat tänä vuonna hyvin. Sijoituksia tehdessäsi sinun on syytä olla varovainen, mutta jos sijoitat rahasi oikein, huomaat sijoituksiesi alkavan pian tuottaa voittoa. Voit saada lisää rahaa tai muuta omaisuutta odottamattomasta lähteestä.

Terveys

Terveytesi on suurimman osan vuotta loistava. Sinulla on tänä vuonna enemmän energiaa kuin odotitkaan. Kanavoi se oikein, niin voit saavuttaa suuret tavoitteesi. Pienet terveysongelmat voivat välillä pilata mielenrauhasi, mutta onneksi vain hetkellisesti.

Onnenpäivät vuonna 2013

17. helmikuuta, 11. maaliskuuta, 15. huhtikuuta, 9. toukokuuta, 2. heinäkuuta, 7. elokuuta, 1. marraskuuta ja 5. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat