Äidiltä loppui korvike, lentoemäntä riensi apuun – imetti tuntemattoman lasta kesken lennon

Ystävällinen lentoemäntä riensi apuun imettämään vierasta lasta, kun matkustajalta loppui äidinmaidonkorvike. Filippiineillä sattuneesta ystävällisestä teosta uutisoivat muun muassa Mirror ja New York Post.

Lentoemäntä Patrisha Organo, 24, oli viime tiistaina töissä tavalliseen tapaansa Philippine Airlinesin aamulennolla, kun hän kuuli vauvan itkevän hysteerisesti.

Kun Patrisha lähestyi äitiä, hän sai kuulla, että tältä oli loppunut äidinmaidonkorvike. Äiti kyynelehti, ja Patrisha näki, kuinka muut matkustajat katsoivat ja tuijottivat.

– Tunsin nipistyksen sydämessäni, Patrisha kertoo ja jatkaa:

– Kun äiti kertoi minulle, ettei hänellä ollut maidonkorviketta lapselle, ja tiesin, ettei lennolla ollut sitä yhtään, tiesin, että minun täytyi auttaa.

Miksi imetys ei onnistu? Missä se ei ole soveliasta? Miksi imetys herättää niin paljon tunteita? Katso keskustelua alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

7:21

Ystävällinen lentoemäntä tarjoutui auttamaan. Hän sanoi voivansa itse imettää lasta. Se oli mahdollista, sillä Patrisha on itse 9 kuukauden ikäisen Jade-vauvan äiti.

"Se avuttomuus, mitä tunnet, on kauheaa"

Äiti suostui, ja niin Patrisha imetti nälkäistä lasta lentokoneen yksityisemmässä osassa siihen asti, kunnes vauva nukahti.

Hänen mukaansa matkustaja oli todella kiitollinen hänen avustaan. Äiti oli joutunut olemaan lentokentällä edellisestä illasta lähtien, ja siitä syystä äidinmaidonkorvike oli päässyt loppumaan.

– Pystyin vain kuvittelemaan niiden tunteiden kaaoksen, mutta itsekin äitinä tiesin sen stressin, jota hän koki. Se avuttomuus, jota tunnet, kun et pysty ruokkimaan nälkäistä lastasi, on kauheaa, joten minun täytyi puuttua asiaan, Patrisha sanoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lentoemäntä kertoo, että äiti kiitteli häntä avusta vielä lennon laskeuduttua.

– Tiesin, että siitä lennosta tulisi erityinen minulle, koska olin vastikään saanut ylennyksen työssäni, mutta en tajunnut, että se olisi näin erityistä, Patrisha sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja