Naurutakuu: Tavis-Laura yrittää samaa "autotemppua" kuin notkea kaunotar – jos katsot tänään yhden videon, katso tämä

Perheenäiti yrittää hulvattomalla videolla venyttää jalkojaan korkeuksiin. Perinteiseen tapaan kaikki ei suju kuin pitäisi.

Sosiaalisessa mediassa moni näyttää vain ne parhaat puolensa. Perheenäiti Laura virnuilee videoillaan täydellisyyden tavoittelulle.

Bloggaaja on tunnettu hulvattomista asukokeiluistaan ja ronskista huumoristaan. Laura on esimerkiksi testannut härskejä ”farkkupikkareita” sekä varsin paljastavia bikineitä ja jakanut lopputuloksesta poskettomat kuvaparit.

Tuoreimmassa päivityksessään Laura testaa kehonsa rajoja tavalla, jota harva suostuisi edes yrittämään.

Se saattaa näyttää helpolta, mutta...

Laura oli löytänyt internetin syövereistä videon, jossa mallinmitoissa oleva pienen lapsen äiti osoittaa notkeutensa. Ensin nainen nappaa autonsa takaluukusta taitetut lastenrattaat, jotka saa auki kuin yrittämättä. Sen jälkeen pitkäjalkainen äiti sulkee auton takaluukun jalallaan samalla lastaan sylissään pidelleen.

Siinäpä haastetta kerrakseen.

(Artikkeli jatkuu videon alla.)

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Pidempi versio videosta katsottavissa Facebookissa.

Videolla Laura kamppailee yrittäessään avata lastenrattaita yhdellä kädellä pieni lapsi sylissään. Kun rattaat ovat viimein auki, on takaluukun sulkemisen aika. Yrityksistä ja venytyksistä huolimatta luukku ei sulkeudu.

– En ole varma, onko syy huonoissa geeneissäni vai rakkaudessani kekseihin, mutta jalkani ei millään hiton tavalla yltänyt takaluukkuun ilman, että vaginani olisi repeytynyt takapuoleen saakka, Laura kirjoittaa härskiin tapaansa julkaisemansa videon yhteydessä.

”Nainen, olet legenda”

Video on kerännyt Lauran Facebook-sivuilla jo yli 10 miljoonaa näyttöä ja Instagram-tililläkin reilut 188 000 katselukertaa.

Kommenteissa Lauraa kiitellään jälleen kerran päivän piristysruiskeesta.

– Katsoessani tätä nauroin niin kovaa, että lounaani tuli ulos nenästäni, eräs kommentoi Facebookissa.

– Nainen, olet legenda! toinen kehuu.

– Viime päivät ovat olleet ikäviä, tämän tuoma nauru tuli tarpeeseen, kolmas kirjoittaa.

Lähteet: Instagram, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat