Natasha jätti auton ikkunan auki – video paljastaa, mitä tapahtui, kun lauma kissoja huomasi sen: ”En ole eläissäni nauranut niin paljon”

0:58
Ihastuttava kissa- ja koiravideo – samassa paketissa!

Nainen jätti hetkeksi auton ikkunan auki, ja autossa odottikin yllättäviä vieraita. 

Yhdysvalloissa, Etelä-Carolinassa tapahtui erikoinen välikohtaus, kun kissalauma valtasi perheen auton. Viiden lapsen äiti Natasha Ryce oli vierailemassa perheensä kanssa isovanhempiensa maatilalla. Natasha oli jättänyt auton ikkunan auki, ja kissat olivat kiivenneet ikkunasta autoon sisään. 

Natashan nuorin tytär Jess onnistui tallentamaan videolle kyseisen tapahtuman. Jess jakoi videon TikTok-sovelluksessa, ja siitä syntyi hitti. Videota on katsottu yli 8 miljoonaa kertaa. Asiasta kertoi muun muassa Buzzfeed.

”Se oli ainutlaatuinen hetki”

Jess oli menossa ratsastamaan ja hänen täytyi hakea autosta satula. Jess selaili puhelintaan matkalla, mutta nostaessaan katseensa hän näki auton täynnä kissoja.

– Muistan ajatelleeni, että onko tuossa kissa tuulilasin takana. Aloin kuvata videota, ja mitä lähemmäs tulin autoa, sitä enemmän kissat sekosivat, Jess kertoo.

Jessin mukaan autossa oli kuusi kissaa, mutta tarkkaa lukua on vaikea sanoa, koska kissat sinkoilivat ympäriinsä. Kissat hyppivät, juoksivat ja törmäilivät ikkunoihin. Lopulta ne löysivät tiensä ulos. Jess itse seisoi auton vieressä ja nauroi absurdille tilanteelle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Natasha keksi järkevän selityksen kissojen kokoontumiselle. 

–  Olin tietääkseni jättänyt auton ikkunan auki. Autossa oli popcornia ja ranch-dippiä, joten uskon niiden tuoksun houkutelleen kissat autoon, kertoo Natasha.

– Olimme vanhempieni kanssa istumassa lammen vieressä, kun Jess juoksi luoksemme ja sanoi, että:  ’Äiti, sinun on pakko katsoa tämä’. En ole eläissäni nauranut niin paljon. Se oli ainutlaatuinen hetki, Natasha kertoo.

Kissalauma sai miljoona yleisön

Natashan mukaan kissavideo ”teki juuri sen, mitä piti” ja siitä tuli viraalihitti.

– Se on ihan mieletöntä. Olemme ihan tavallisia, työssä käyviä ihmisiä maalta. Ja kaikki nämä ihmiset kommentoivat ja tykkäilevät julkaisua, Natasha sanoo. 

– Se on ihan hullua. Me ihmiset julkaisemme joka päivä jotakin elämästämme, eikä aina tule ajatelleeksi, että jostain voisi tulla maailmanlaajuinen hitti ympäri sosiaalista mediaa.

Video on jaettu Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa. Kaoottisista kissoista on tehty meemejäkin.

Jessin mukaan koko videon paras hetki on se, kun kissat ja Jess itse säikähtävät toisiaan. Kaikki ovat aidosti shokissa, kun kissojen juhlat keskeytettiin.

Kissat elävät isovanhempien maatilalla. Maatilalla asustelee myös koiria, ankkoja, hevosia ja villisikoja. Jess ja Natasha vierailevat siellä viikoittain. Ensi kerralla Natasha kertoo laittavansa kaikki autonsa ikkunat kiinni.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja