Amazon-kuski jätti paketin ovelle ja juoksi sitten täysillä tiehensä – perheenäiti ihmetteli outoa käytöstä, kunnes huvittava totuus selvisi

Jacob kirjoitti pakettikuriirille astetta erikoisemmat toimitusohjeet – kuriiri heittäytyi täysillä mukaan, katso hulvaton video: “Abracadabra” 0:43
Katso videolta, miten kuriiri heittäytyi täysillä mukaan vitsikkäisiin toimitusohjeisiin.

Perheen video-ovikelloon tallentui pakettia toimittava Amazon-kuski, jonka omituinen käytös herätti perheen äidissä ihmetystä. Tapaukselle saatiin myöhemmin hauska selitys. 

Yhdysvaltain Delawaressa asuvan perheen video-ovikello lähettää ilmoituksen ja videomateriaalia, jos joku käy heidän ovellaan. Ollessaan ulkona äiti Lynn Staffieri vastaanottikin hämmentävän videon pakettikuskista joka jätettyään paketin ovelle pinkoi takaisin autoonsa kuin henkensä edestä.

– Näin Amazon-naisen juoksevan pois oveltamme ja ajattelin, että onpa omituista. Minulla ei ollut videossa heti ääntä, joten en tiennyt, mitä tapahtui, Lynn kertoo Delaware Onlinelle.

Päästyään kotiin nainen katsoi klipin kokonaisuudessaan selvittääkseen syyn kuskin omituiselle käytökselle. Pian selvisi, että Lynnin 13-vuotias poika Jacob oli kaiken takana.

“Huuda abrakadabra”

Jacob oli tilannut netistä leikkikehän kissoille, joiden sijaiskotina Staffierit toimivat. Tilauksen yhteyteen sai jättää neuvoja kuriirille toimitusta varten. Poika ei ollut säästellyt luovuuttaan kynäillessään ohjeita.

– Tarvitsemmeko lisätietoja löytääksemme osoitteen? kysyttiin tilauslomakkeessa.

– Ette, mutta koputa oveen kolmesti, huuda abrakadabra niin kovaa kuin pystyt ja juokse supernopeasti pois, Jacob ohjeisti.

Paketin toimittaneelta naiselta ei huumorintajua puuttunut, sillä hän tosiaan toteutti Jacobin ohjeet.

– Jacob ajatteli, että se olisi hauskaa. Luulen, että hän yllättyi, kun kuski oikeasti teki niin, miettii Lynn.

Video nousi sosiaalisessa mediassa huimaan suosioon

Äiti Lynn jakoi videon tapahtuneesta Facebook-tilillään. Videota on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa. Voit katsoa videon yltä.

Lynn kertoo saaneensa yhteydenottoja eri puolilta maailmaa ihmisiltä, jotka ovat nähneet videon. Tapaus päätyi uutisotsikoihin myös esimerkiksi Libanonissa.

– Vau, tämä on hullua, Lynn kertoo ajatelleensa.

Perhe ei ole vielä onnistut tavoittamaan heittäytymiskykyistä kuskia, mutta haluaisivat kiittää häntä henkilökohtaisesti. Amazonin Delawaren päällikkö on nähnyt videon ja yrittää saada kuskin ja perheen välille yhteyden.

– Haluaisin nähdä hänet ja kiittää häntä, Lynn sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat