Nanna ja Jere Karalahti panostavat kesällä rentoutumiseen ja lapsiinsa: "Palautumisen kanssa saa olla tarkkana"

Nanna ja Jere Karalahti nauttivat lapsiensa kanssa viettämästä ajasta 0:41
Nanna ja Jere Karalahti kertovat perhearjestaan.

Nanna ja Jere Karalahti panostavat lapsiinsa ja hyvinvointiin.

Hyvinvointivalmentaja Nanna ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti viettävät parhaillaan vauhdikasta kesää – kuitenkin lasten ehdoilla ja omasta hyvinvoinnista huolehtien.

– Paljon on keretty tekemään ja molemmilla on ollut omia menoja. Olemme myös tehneet paljon lasten ehdoilla. Kesää ja hommia on vielä jäljellä, siinä suhteessa on hyvä että kesä joskus loppuukin, Jere naurahtaa MTV Uutisille Varpu HintsasenValo, joka ei kadonnutkaan -kirjajulkistustilaisuudessa.

Yrittäjänä toimivan Nannan kesä on puolestaan sisältänyt myös rentoutumista. Itsestäänselvyys se ei kuitenkaan ole ollut, sillä aikaisemmin hän on ajanut itsensä niin sanotusti myös piippuun.

– Itsekin pienen alipalautumisjakson läpikäyneenä ymmärrän, että oman palautumisen kanssa saa tarkkana olla. Tunnen kuitenkin aika hyvin kehoni ja teen mielelle töitä, niin silti pystyy helposti ajautumaan siihen, että kynttilä palaa molemmista päistä.

– Olen oppinut vain olemaan. Nukun paljon, lepään, otan lasin kuohuvaa ja nautin elämästä. Olen joutunut opettelemaan priorisoinnin kantapään kautta. Liika on liikaa ja vähemmän on enemmän, Nanna kertoo.

Nanna myöntää, että oman jaksamisen tarkastelussa saa olla tarkkana.

– Se, että pystyy olemaan vaan kotona on mielestäni hienompi ja arvostettavampi taito kuin se, että koko ajan pitäisi tehdä jotain.

Myös Jere on samaa mieltä nykypäivän hektisyydestä ja suoritusorientoituneesta asenteesta.

– Ihmisten pitäisi mennä takaisin vähän taaksepäin menneeseen. Ennen vanhaan ihmiset ottivat asiat rennommin. Nykyään pyritään liikaa suorituksiin ja olemaan liian täydellisiä. Se on ok olla vaan, hän päättää.

Ex-kiekkoilijasta julkaistiin tänä kesänä dokumenttielokuva Karalahti, joka on saanut osakseen runsaasti palautetta. Jeren mukaan erityisesti dokumentin avoimuus vetoaa katsojiin. 

– Kyllähän palaute on ollut mieletöntä. Siihen laitettiin kaikki peliin ja se näkyy myös tuloksessa ja se vetoaa ihmisiin. Palautevyöry on ollut todella positiivista, brutaalia ja avointa.

Lue myös:

    Uusimmat