Mainos

Nämä tähdet hakivat apua hypnoosista

Voiko hypnoosin avulla rentoutua, päästä peloistaan ja lopettaa tupakoinnin? Näillä julkimoilla on asiasta omakohtaista kokemusta.

Naisystävästään Oksana Grigorievasta juuri eronnut Mel Gibson on menettänyt parisuhdekriisin tuoksinassa hermonsa, ja miehen raivoamista on myös tallentunut nauhalle.

Gibson on nyt hakenut apua hypnoterapiasta, kertoo Thefrisky.com. Hypnoterapeutti Rick Collingwood asui hänen luonaan kymmenen päivää. Tulevaisuus näyttänee, saiko Gibson apua kuumentuneille hermoilleen.

Jännitys pois

Tarvitsetko painonpudotusta? Vauvaa odottava Lily Allen luotti hypnoosiin halutessaan hoikistua. Nainen tiputti kolme vaatekokoa terapian jälkeen.

– Hypnoosin jälkeen haluan salille joka päivä, tai oloni muuttuu huonoksi. Haluan tulla kuntoon ja terveeksi, Allen hehkuttaa onneaan fitsugar.comin mukaan.

Hypnoosin huhutaan auttavan myös ramppikuumeeseen, sillä brittilaulaja Leona Lewis sai siitä apua jännitykseensä. Myös Spice Girlsissä vaikuttanut Melanie Brown haki apua jännitykseen, jota aiheutti Las Vegasissa ensi-iltansa saanut burleskishow.

Brownin ystävä hypnotisoi tämän pysymään rauhallisena esityksen ajan. Hauskan kokemuksesta tekee se, että Brownin hahmo Spice Girlseissä oli Scary Spice, siis "pelottava".

Heatherin hauska hypnoosi

Hypnoosin kerrotaan tehoavan myös tupakointiin, ja juontaja Ellen DeGeneresillä onkin tästä omakohtaista kokemusta. Nainen toi hypnotisoija Paul McKennan talk show'nsa vieraaksi, ja käski tämän hypnotisoida itsensä.

Hoidon aikana DeGeneres alkoi itkeä ja myönsi, että mitkään muut hoidot eivät olleet auttaneet häntä tumppaamaan lopullisesti. McKenna kuitenkin hoiti homman, sillä juontajatar ei terapian jälkeen jatkanut sauhuttelua.

Hauskimman hypnoosikokemuksen omaa kenties Heather Locklear, joka hypnotisoitiin ystävänsä syntymäpäivillä. Nainen joutui muun muassa napatanssimaan sekä "tapaamaan" näyttelijä Goldie Hawnin.

Hawn ei luonnollisesti ollut todellisuudessa paikalla, mutta hypnotisoitu Locklear oli kaikesta huolimatta innoissaan ja hihkui onnesta. Kenties hypnoosissa siis on jotakin perää!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.