"Nämä ottelut ovat täysin eri eläimiä" – Jürgen Kloppilta kylmänhikistä naurua tulevasta Barcelona-välierästä

Liverpool tyrmäsi Porton Mestarien liigan puolivälierissä yhteismaalein 6-1. Päävalmentaja Jürgen Kloppin mukaan neljän parhaan joukkoon selviäminen toista vuotta peräkkäin lähettää viestin.

Punaiset ovat pelanneet kaikissa kilpailuissa nyt 17 ottelua peräkkäin ilman tappiota, kun joukkue metsästää vielä sekä Mestarien liigan että Valioliigan voittoa.

– Olemme olleet jo tovin yhdessä, joten meidän tarvitsi olla kypsempiä, Klopp sanoi ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

– Tämä tulos kertoo jotain ja se on viesti seuralta. Okei, pelaamme seuraavaksi Barcelonaa vastaan, se ei ehkä ole liian helppoa, saksalainen nauroi.

Keskiviikon Porto-voiton Liverpool sai näyttämään helpolta vaikean alun jälkeen. 

Sadio Manen osuma vajaan puolen tunnin kohdalla hylättiin ensin paitsiona, mutta VAR käänsi tuomion.

– Ollakseni rehellinen, luulin sitä paitsioksi. Käskin muita jatkamaan pelaamista. Joukkuetoverit käskivät minun kuitenkin odottaa, koska tilanne oli heidän mielestään maali, Sadio Mane muisteli tilannetta Reutersin mukaan.

Klopp sanoo joukkueen tiedostaneen vaikean alun uhan.

– Tiedämme, että nämä ottelut Mestarien liigassa ovat täysin eri eläimiä kotikentällä. Oli selvää, että meidän täytyi olla valmiina vaikeaan alkuun, Klopp sanoi.

– Olimme valmiita tilanteeseen, jossa puolustimme syvältä. Emme pystyneet laittamaan todellista painetta heidän pelinrakenteluunsa. Pelissämme oli hieman sekavuutta, mutta selvisimme.

Liverpool on viime vuoden Mestarien liigan välieräjoukkueista ainoa sinne jälleen selvinnyt joukkue.

– Se on erityinen asia meille, Klopp sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat