Mainos

Nämä koirat ovat parhaat ystävykset – suloinen kuva sulattaa sydämen

Näiden koirien kohtaaminen kuvastaa todellisesta ystävyyyttä. 

Messy on suloinen labradorinnoutaja, joka omaa suuren sydämen ja valloittavan persoonan. Thaimaassa omistajansa Oranit Kittragulin kanssa elävä koira ei rakasta mitään muuta niin paljon kuin seuraa, ja tämä tarina todistaakin Messyn olevan lemmikki, jonka ansiosta myös muiden koirien päivä muuttuu huomattavasti paremmaksi.

Koirien välinen side yllätti kaikki 

Toiselle puolella Kittragulin ja Messyn kotia asuu husky nimeltä Audi, joka joutuu viettämään paljon aikaa yksikseen sen omistajan ollessa töissä. Aivan kuten kuka tahansa, myös Audi tuntee välillä yksinäisyyttä viettäessään niin paljon aikaa itsekseen kotinsa takapihalla. Mutta kiitos Messyn, husky on löytänyt elämäänsä iloa.

– Kun se on yksinäinen ja itkee, pyydän koiraani katsomaan sitä ja juttelemaan sille. Koirani katselee sitä aidalta ja joskus se haukkuu Audille. En tiedä mitä ne keskustelevat, mutta silloin se lopettaa itkemisen, Kittragul kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Omistajan mukaan naapurin koira vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä Messyn yhteydenpitoon, ja eräänä päivänä se pääsikin vihdoin kiittämään ystäväänsä.

Yhtenä päivänä Audin omistaja oli unohtanut sulkea pihansa portin lähtiessään töihin, jolloin yksinäinen koira näki mahdollisuutensa tulleen Se mitä seuraavaksi tapahtui, on merkki todellisesta ystävyydestä. Audi nimittäin karkasi pihalta kadun toiselle puolelle kiittämään ystäväänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se juoksi koirani luo ja ne halasivat toisiaan, kuvan koskettavasta hetkestä napannut Kittragul kertoo.

Tämä tapahtuma todistaa, että koirien välinen side on syvempi kuin kukaan olisi koskaan voinut kuvitella. Vaikka katu erottaa tämän kaksikon toisistaan, ne ovat selvästi toistensa parhaimmat ystävät. Tästä ystävyydestä hämmentyneet omistajat aikovat jatkossa pitää huolen siitä, että koirat pääsevät tapaamaan toisiaan säännöllisesti kasvotusten, vai pitäisikö sanoa kuonotusten.

Lähde: TheDodo

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.