Kuka voisi vastustaa tätä hymyä? Eläinsuojaan tuotu koira valloitti ilmeellään – ja löysi uuden kodin

Suloinen koira vaikuttaisi hymyilevän päästyään eläinsuojaan turvaan. Hymyn ansiosta se löysi myös oman loppuelämän kotinsa.

Cheech-koirasta tuli nettijulkkis, kun teksasilaisen Wallerin kaupungin eläinsuoja jakoi kaksi kuvaa siitä Facebook-sivuillaan.

– Tämä hymyilevä koira, jonka saimme eilen eläinsuojaan, on huvittava, päivityksessä ilkamoidaan.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Toisessa kuvassa Cheech "hymyilee" hampaat irvessä, toisessa puolestaan hymy on hienovaraisempi. Päivitystä on jaettu jo tuhansia kertoja.

Kommentoijat liikuttuivat pikkukoiran sympaattisuudesta ja monet tarjoutuivat ottamaan sen omaksi lemmikikseen.

Eipä liene siis ihme, että hymyilevällä koiralla oli onni myötä ja se löysi kuin löysikin loppuelämän kotinsa. Taustalla piilee vieläpä liikuttava tarina.

Tarkastettuaan monta hakemusta koskien Cheechin adoptiota eläinsuojasta huomattiin, että yksi hakemuksista pisti erityisesti silmään. Kyseinen hakemus oli Carrie-nimiseltä naiselta, jonka oma lemmikki oli menehtynyt vain päivää ennen Cheechin kuvien Facebook-suosiota.

Naisen toinen koira, Dusty, ei kumppaninsa menehtymisen jälkeen ollut syönyt mitään päiväkausiin ja se oli todella masentunut. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eläinsuojan jakaman kuvan yhteydessä kerrotaan Carrien ja Dustyn tulleen tervehtimään Cheechiä eläinsuojaan, eikä Cheech halunnut mitään muuta niin paljoin kuin syleillä kumpaakin.

– Cheech tarvitsee tätä perhettä yhtä paljon kuin he tarvitsevat häntä, eläinsuojasta iloitaan.

Lähde: Someecards

***

Lue myös:

    Uusimmat