Omistajat tarkistivat lemmikkikamerasta kotiin yksin jääneen Ollie-koiran kuulumiset – näky yllätti: "Se tekee jatkuvasti hulvattomia asioita"

Heli lähti viemään roskia ja jätti Maurin hetkeksi yksin – kissalta koskettava reaktio 0:16
KATSO MYÖS: Heli lähti viemään roskia ja jätti kissan hetkeksi yksin – Mauri-katilta koskettava reaktio.

Amerikkalaispariskunta hämmästyi nähdessään, mitä heidän ranskanbulldogginsa puuhasi ollessaan kotona yksin.

Lemmikin kotiin jättäminen on monelle koiranomistajalle vaikeaa, eikä lemmikin hyvinvoinnin tarkastaminen lemmikkikameran avulla tee tilanteesta aina yhtään sen helpompaa. Sen sai kokea esimerkiksi ruotsalainen Ida, joka sai nähdä puoleksi tunniksi kotiin yksin jääneen kissansa lohduttoman mielialan lemmikkikameran tallenteesta.

Ranskanbulldoggi Ollie puolestaan yllätti omistajansa, jotka tarkastivat, mitä kotiin jäänelle koiralle kuului.

Ollie jäi kotiin yksin kahdeksi tunniksi, kun sen omistajat osallistuivat häihin. Kun omistajat tarkistivat lemmikkikameran avulla, että Olliella oli kaikki hyvin, oli näky yllättävä, kertoo Newsweek. TikTokiin jaettua videota on katsottu jo 1,3 miljoonaa kertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ollien omistaja Kenny Sanders kertoo Newsweekille, että hän ja hänen Crystal-vaimonsa olettivat koiran nukkuvan, mutta ranskanbulldoggi yllätti omistajansa perusteellisesti. Kun Los Angelesissa asuva pariskunta tarkasti kamerasta koiran voinnin, he huomasivat sen istuvan koiranpedissään suorassa auringonpaisteessa. Koira otti omistajiensa tuijottaessa entistä "ihmismäisemmän" istuma-asennon aurinkotuolillaan.

Sanders kertoo, että Olliella on usein tapana istua samalla tavalla silloin, kun se kerjää ruokaa. 

– Nauroimme sille, miksi sen piti istua pystyssä ollessaan yksin kotona. Se tekee jatkuvasti hulvattomia asioita odottamatta.

"Aurinko on ainoa ystäväni"

Videota on kommentoitu yli 1300 kertaa.

– Rakas päiväkirja. Siitä on 11 miljoonaa päivää, kun ihmiseni jätti minut. Aurinko on ainoa ystäväni nyt, kuvaili eräs kommentoija koiran tuntemuksia.

– Se lataa akkujaan auringonpaisteessa. Niin söpöä, kommentoi toinen.

– Lähtisin välittömästi, totesi kolmas.

Sanders myöntääkin, että näky todella sai pariskunnan lähtemään häistä nopeasti kotiin koiran luokse.

Lue myös:

    Uusimmat