Nämä julkkikset ovat olleet "toisia naisia" – Katso lista rakastajattarista!

Wackyowl.com ja madamenoire.com kertovat, ketkä julkkikset ovat sekaantuneet naimisissa oleviin miehiin – ja yhtä poikkeusta lukuun ottamatta myös saaneet heidät omikseen.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroen charmia ei pystynyt vastustamaan edes naimisissa ollut Yhdysvaltain presidentti. John F. Kennedy heilasteli Piukat paikat -näyttelijää vihkisormus nimettömässään. Monroen kuolemasta ja sen syistä liikkuu monia huhuja, joista yhden mukaan juuri suhde Kennedyyn – ja ehkä myös tämän veljeen Robert Kennedyyn – olisi koitunut näyttelijän kohtaloksi. Jotkut epäilevät, että Monroe olisi "hiljennetty", koska hän aikoi kertoa suhteesta julkisuudessa ja kävi liian vaaralliseksi.

Camilla Parker Bowles

Camilla Parker Bowles vei paikan prinssi Charlesin sydämestä jo ennen heidän nykyistä avioliittoaan. Charles tapaili omaa vaimoaan 14 vuotta vanhempaa Camillaa ollessaan naimisissa prinsessa Dianan kanssa. Myös Camilla oli tuolloin naimisissa. Hänen erottua aviomiehestään Dianan ja Charlesin suhde kesti enää vuoden: he erosivat vuonna 1996. Yhdeksän vuotta myöhemmin salasuhdetta ylläpitäneet Camilla ja Charles menivät naimisiin.

Monica Lewinsky

Siinä, missä Marilyn vietteli Kennedyn, Valkoisen talon harjoittelija Monica Lewinsky pääsi läheisiin väleihin presidentti Bill Clintonin kanssa. Suhde kesti 1995–1997. Se paljastui, kun Lewinskyn uskotun ystävän kanssa käymät puhelinkeskustelut vuodettiin julkisuuteen.

Angelina Jolie

Angelina Jolie iski itselleen Brad Pittin, kun tämä oli vielä naimisissa Jennifer Anistonin kanssa. Pari rakastui ilmeisesti yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Sittemmin he ovat hankkineet adoptoimalla ja perinteisin menetelmin kuusilapsisen klaanin.

Lähteet: www.wackyowl.com, www.madamenoire.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja