Mainos

Nämä esineet pelastavat avioliiton

Hän haluaa kukkua yöt, ja hukkaa jatkuvasti avaimensa. Sinä olet tulossa hulluksi. Mikä neuvoksi?

Kun arki astuu avioliittoon, pienet asiat kumppanissa alkavat helposti ärsyttää. Allyou.com listasi esineet, jotka voivat pelastaa liittosi jatkuvalta kiistelyltä.

En saa unta!

Onko hänen aina kuuma samalla, kun sinä valitat kylmyyttä? Lämpöpeitto, tv-huopa tai ylimääräinen peitto voi lopettaa riitelyn kuin seinään. Viluinen puoliso kääriytyy peittoon, ja valitus lakkaa.

Ongelmia on luvassa, jos sinä et voi nukkua valossa, mutta hän haluaa valvoa pitkään tai katsoa ärsyttävästi vilkkuvaa televisiota yöllä. Unimaski pelastaa teidät riitelyltä. Saman asian ajaa television ”torkkunappi”: jos hänellä on taipumusta uuvahtaa television eteen tiettynä aikana, ajasta tv sulkeutumaan itsekseen yöllä.

Missä olemme?

Jos miehen lompakko ja avaimet ovat jatkuvasti hukassa, ärtymys niiden etsimisestä alkaa pian nakertaa pitkäpinnaisimmankin vaimon hermoja. Hankkikaa eteiseen kori, johon avaimen, ajolasit tai auton avaimen voi laittaa heti ovesta astuttuaan. Näin tavarat pysyvät tallessa. Miksi joka aamu pitäisi kärsiä kadonneiden aurinkolasien vuoksi?

Puhelin on pariskunnan paras kaveri varsinkin, jos jompikumpi teistä joutuu liikkumaan tai ajamaan paljon. Muista rakastasi tekstiviestillä ja ilmoita myöhästymisistä sekä paikanvaihdoksista hänelle heti. On paljon mukavampaa tulla kotiin, kun eteisessä ei odota kiivas "missä olet ollut" -kuulustelu.

Kun hän ajaa, sinä neuvot. Neuvosi tekevät hänet hulluksi. Vaihtoehtoisesti sinua ei päästetä rattiin, koska "et kuitenkaan huomaa sitä mökin risteystä".

Kartanluvun ajat ovat ohi, sillä GPS-laite ohjastaa huonoimmankin kuskin perille. Nyt voittekin alkaa nahistella siitä, pitäisikö laitteen puhua miehen vai naisen äänellä…

(MTV3/Helmi)

Lähde:Allyou.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.