Mainos

Nämä asiat muuttuvat kuningatar Elisabetin kuollessa – yksityisyyttään varjelevien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämä muuttuu merkittävästi

8:38
Katso, mitä MTV Uutiset Livessä keskusteltiin Harrysta ja Meghanista.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämä muuttuu kertaheitolla kuningatar Elisabetin kuollessa. 

93-vuotias kuningatar Elisabet on hallinnut Iso-Britanniaa jo 67 vuoden ajan. Vaikka kuningatar on edelleen ikäisekseen varsin hyvässä kunnossa, on kuitenkin valitettava tosiasia, että monarkki tulee siirtymään ajasta ikuisuuteen vielä jonain päivänä. 

Tuolloin moni asia tulee muuttumaan merkittävällä tavalla. Elisabetin ja tämän puolison prinssi Philipin vanhin poika prinssi Charles nousee kuninkaana valtaistuimelle ja prinssi William alkaa valmistautua omaa kuninkuuttaan varten entistä tiiviimmin puolisonsa herttuatar Catherinen kanssa.

Elisabetin kuoleman myötä myös prinssi Harryn ja hänen vaimonsa herttuatar Meghanin elämä tulee muuttumaan merkittävästi. 

Harry ja Meghan ovat olleet runsaast julkisuudessa kuluneen vuoden aikana ja vaatineet saavansa elämäänsä enemmän yksityisyyttä. Tästä tulee entistä hankalampaa sen jälkeen, kun Charlesista tulee kuningas, sillä tämä tulee jakamaan herttuaparille entistä enemmän kuninkaallisia velvollisuuksia. 

Charlesin valtakaudella Harryn rooli monarkialle tulee kasvamaan erittäin tärkeäksi, sillä hän tulee olemaan avainasemassa Kansainyhteisön elvyttämisessä. Kansainyhteisö tulee vaatimaan lisää huomiota Elisabetin kuollessa, sillä useat maat tulevat todennäköisesti kuningattaren kuoleman myötä irtautumaan siitä.

Harryn tulisi myös tukea Williamia tämän kuninkaallisissa velvollisuuksissa niin pitkään, että tämän lapset GeorgeCharlotte ja Louis ovat tarpeeksi vanhoja osallistumaan taakan kantamiseen. 

Lähde: Cheatsheet

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja