Prinssi Charles loukkaantui verisesti Harrylle ja Meghanille – väitetään jakaneen pariskunnalle valtavia summia yksityisesti

0:56
Harry ja Meghan aikovat heikentää asemaansa brittihovissa – eivät halua olla kuluerä

Prinssi Charlesin kerrotaan olevan valtavan loukkaantunut prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöksestä astua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Prinssi Harryn isä prinssi Charles ei tiettävästi ole ottanut hyvin vastaan poikansa viime viikkoista ilmoitusta siitä, että hän aikoo vetäytyä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan vaimonsa herttuatar Meghanin kanssa. Charlesin kerrotaan olevan erittäin loukkaantunut herttuaparin päätöksestä, sillä prinssi on lähteiden mukaan rahoittanut herttuaparin hulppeaa elämää sekä muun muassa heidän juuri remontoidun kotinsa Frogmore Cottagen sisustuksen "osoituksena rakkaudestaan".

Prinssi Charles on hovin sisäpiiriläisten mukaan jakanut yksityisesti Harrylle ja Meghanille rahoitusta omista varoistaan pitääkseen heidät onnellisina Isossa-Britanniassa sekä tukeakseen yhdysvaltalaistaustaista Meghania sopeutumisessa uuteen, kuninkaalliseen elämään. Lähteiden mukaan summat ovat erittäin suuria.

– Ilmassa on erittäin paljon harmitusta, sillä prinssi Charles on tehnyt näin paljon auttaakseen rakasta poikaansa sekä ottaakseen miniänsä avosylin vastaan perheeseensä, kuninkaallisia läheinen lähde kertoo. 

Prinssi Harry kohtasi isänsä Charlesin ensimmäistä kertaa suuren ilmoituksen jälkeen maanantaina 13. tammikuuta kun Harry, Charles, kuningatar Elisabet sekä prinssi William kokoontuivat yhteen keskustelemaan Harryn ja Meghanin tulevaisuudesta. 

Harryn uskotaan pyytäneen kuningatarisoäidiltään, isältään sekä isoveljeltään, että hän ja Meghan saisivat pitää kuninkaalliset tittelinsä. Lähteiden mukaan Harry ja Meghan haluavat vastaisuudessakin tukea kuningatar Elisabetia ja monarkiaa työllään ympäri maailman – kuitenkin asuen Kanadassa ja olemalla taloudellisesti itsenäisiä brittihovista tekemällä töitä omistamallaan Sussex Royal -brändillä. 

Lähde: Daily Mail

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja