Naku aviomies vilahti taustalla kesken Zoom-kokouksen – tämä oli pomon reaktio

Aviomies keskeytti videopuhelun kävelemällä sen taustalla alastomana.

Videoneuvottelut ovat korona-aikana tulleet monille tutuiksi, mutta silti kameran alituinen läsnäolo etätöissä saattaa unohtua. Damian Mlotkowskin työpuhelu keskeytyi huvittavalla tavalla, kun hänen aviomiehensä Jason Bowers käveli videopuhelun taustalle alastomana joulukuussa 2021.

Jason tajusi pian virheensä ja maastoutui, mutta ei tarpeeksi ajoissa: 12 Damianin kollegaa ehti nähdä vilahduksen alastomasta aviopuolisosta. Katso hupaisa tilanne yllä olevalta videolta!

– En tiennyt yhtään, että hän on kokouksessa. Olin niin keskittynyt kirjoittamaani viestiin, etten katsonut ylös, Jason selitteli Independentin mukaan.

"Kyykistyin lattialle, koska minua hävetti"

Jason tajusi vasta olohuoneen ovella kuulevansa ääniä, jotka viittaavat kokoukseen, kertoo Mirror.

– Kyykistyin lattialle, koska minua hävetti, että he ehkä näkivät minut alasti, ja pudottautumalla lattialle estäisin ehkä heitä näkemästä, Jason kuvailee.

– Lattialle laskeutuessani aloin nauraa hysteerisesti, koska en tiennyt yhtään, mitä kaikkea he [neuvottelussa] näkivät. 

Pomon reaktio: "Nakuilu on hauskaa"

Tajuttuaan tilanteen Damian pisti äkkiä kameransa kiinni. Hänen pomonsa kuitenkin otti tilanteen huumorilla ja jopa kommentoi "nakuilu on hauskaa".

– Elin pahinta painajaistani, minua nolotti, mutta se oli myös tosi hauskaa. Ensireaktioni oli "luojan kiitos se toimistotuoli oli siinä" ja toinen "miksi video näyttää siltä, että putosin lattiassa olevaan reikään?", Jason sanoo.

Pariskunta kertoo myöhemmin firman tapaamisessa naureskelleensa tilanteelle hyvässä hengessä.

– Sanoisin, että taustan sumennus on keksitty tällaisia tilanteita varten, eli käyttäkää sitä. Ja hanki myös itsellesi siisti pomo, joka ottaa virheet hyvin, Jason sanoo.

Lähteet: KameraOne, Independent.co.uk, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat