Äiti unohti mykistää mikrofonin Zoom-palaverissa – sitten taaperolta pääsi äänekäs paukku: "Oliko tuo todellista?"

Abbie tajusi hieman liian myöhään, että mikrofoni ei ollutkaan mykistettynä. Hilpeyttä herättäneestä videoklipistä kertoo News.com.au-sivusto.

Koronapandemian myötä Zoom-videopuhelupalvelu on tullut monelle tutuksi ja sen kanssa on sattunut kaikenlaisia kommelluksia. Olemme kertoneet muun muassa juristista, joka ei saanut kissafiltteriä pois päältä.

Hiljattain eräs yhdysvaltalainen somevaikuttaja, Abbie Herbert, koki hänkin kiusallisen tilanteen Zoomissa. Hän julkaisi videon tapahtuneesta myöhemmin TikTok-tilillään.

Lapsi pieraisi äänekkäästi kesken palaverin

Videolla Abbie pitää sylissään taaperoikäistä tytärtään. Menossa on videopuhelu, ja Abbie luulee mykistäneensä mikrofoninsa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun tytär päästää äänekkään pierun, Abbie tajuaa mikrofonin olleen sittenkin päälle, kun Zoomissa sillä hetkellä puhunut henkilökin hiljenee yllättävän äänen takia. Videolla näkyy, miten Abbie nauraa kiusaantuneena mokalleen. 

Joku kuuluu kysyvän videolla:

– Oliko tuo todellista? 

Videon kommenteissa Abbie kertoo tapahtuneesta hieman enemmän.

– Otin hänet videolle, koska hän oli niin suloinen. Meillä oli kamera pois päältä ja luulin, että ääntäkään ei kuulunut.

Suurinta osaa video nauratti

Abbien videota on katsottu jo 13 miljoonaa kertaa. Jotkut kommentoijat epäilivät, että kyseessä ei olisi ollut aito tilanne.

– Tämä on huijausta, uskoi eräs.

Valtaosaa video näyttää joka tapauksessa naurattaneen. 

– Tämä on huijausta, uskoi eräs.

– Hulvatonta! nauroi toinen.

– Ainakin sinulla on todisteita siitä, että tuon tempun takana et ollut sinä! vitsaili kolmas.

– Minun poikani teki myös noin, kun minulla oli tapaaminen, kommentoi joku.

Lue myös:

    Uusimmat