Näitkö Juhamatti Aaltosen säväytyksen juhlapelissään? Tässä SM-liigaillan maalit

Maalikooste: Lukko - Kärpät 3:12
Katso tästä dramaattisen Lukko–Kärpät-ottelun maalit.

Lukon ja Kärppien dramaattisessa ottelussa Juhamatti Aaltonen pelasi 500. taistonsa jääkiekon SM-liigan runkosarjassa. Aaltoselta nähtiin juhlaillassaan komea suoritus.

Aaltonen löysi kirurgisen tarkalla poikittaissyötöllään Ville Koivusen, joka kiepautti sen jälkeen itsensä huippupaikalle ja kiekon yläpeltiin. Osuma toi Kärpät 1–1-tasalukemiin, mutta Lukko kairasi lopulta yhdeksännen perättäisen voittonsa. Vili Saarijärvi nousi vasemmalta kaistalta ja viimeisteli raumalaisten 2–1-voittomaalin rystyllä vain 33 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Näet Lukko–Kärpät-ottelun osumat ylälaidan videolta.

SaiPa–HIFK 3–7

Maalikooste: SaiPa - HIFK 6:11

SaiPan ja HIFK:n välinen ottelu oli lauantai-illan runsasmaalisin. HIFK:n yhdysvaltalaispuolustaja Jordan Schmaltz nakutti ottelun ykköshahmona tehopisteet 1+4. HIFK:n Sebastian Dyk oli ainoa kahden maalin mies.

Ilves–Pelicans 4–2

Maalikooste: Ilves - Pelicans 4:13

Petri Kontiola oli liidossa Tampereella 1+2 pinnan saldollaan.Eemeli Suomikin (0+3) summasi kolme pistettä; viimeisin pisteistä oli alustus Matias Mäntykiven tyhjiin iskemään maaliin. Nicholas Baptiste rymysi voittohäkin, kun kiekko pomppasi maalin eteen päädystä.

Sport–Ässät 2–1 vl.

Maalikooste: Sport - Ässät 3:25

Sportin ja Ässien välinen ottelu eteni voittomaalikilpailuun saakka. Ratkaisurysän upotti viileällä ratkaisulla Lassi Vanhatalo.

Lue myös:

    Uusimmat