Neljä pinnaa tauluun ja HIFK otti kyytiä – tästä näet SM-liigaillan kaikki maalit

Maalikooste: HIFK - KooKoo 4:02
Tästä näet HIFK–KooKoo-ottelun maalit.

KooKoon Joose Antonen lukeutui jääkiekon SM-liigan lauantai-illan suuriin nimiin. Hän johdatti kouvolalaisten liitoa HIFK:ta vastaan 5–1-vierasvoitossa neljällä tehopisteellään (1+3).

KooKoo sai maaleissaan apuja myös HIFK-puolustaja Joonas Lyytiseltä ensin tämän luistimesta ja myöhemmin karusta harha-avauksesta. HIFK:n kurimus sarjajumbona sai jatkoa.

Näet HIFK–KooKoo-ottelun maalit ylälaidan videolta.

Pelicans–Ilves 5–1

Maalikooste: Pelicans - Ilves 5:54

Sarjakärki Ilves osui vain kerran, mutta maali oli sitäkin komeampi. Kultakypärä Petri Kontiola alusti kihauksen maagisella rysty-no-look-syötöllä Panu Mieholle. Elias Vilén maalasi Pelicansille kahdesti. 

Tappara–Jukurit 4–1

Maalikooste: Tappara - Jukurit 2:50

Jukurien ykkössentteri, Tapparan kasvattama Otto Mäkinen puraisi vanhaa seuraansa tylysti viimeistellyllä osumalla avauserässä, mutta tamperelaiset menivät sittemmin menojaan. Viimeiset maalit konkarien Veli-Matti Savinaisen ja Jori Lehterän nimiin.

Kärpät–HPK 4–1

Maalikooste: Kärpät - HPK 3:10

Teemu Turusen viimeistelemä voittomaali oli Kärppien voitossa silmiähivelevää katseltavaa. Turunen kiersi hyökkäysaluetta ympäri, kunnes otti kaarroksen vastasuuntaan ja lähetti terävän laukauksen rysään.

TPS–Lukko 2–1 ja.

Maalikooste: TPS - Lukko 5:10

Teemu Kivihalme ratkaisi länsirannikon väännön TPS:lle upealla yksilötaituruudella jatkoajalla.

JYP–SaiPa 2–0

Maalikooste: JYP - SaiPa 3:11

SaiPan maalissa oli tyhjää, kun Jerry Turkulainen napautti kiekon pömpeliin jo 55 sekunnin pelin jälkeen. Reid Gardiner puolestaan maalasi toisen erän alkuminuuteilla.

Ässät–KalPa 3–1

Maalikooste: Ässät - KalPa 3:44

Roope Talaja kauhoi Ässien voittomaalin aivan luukulta. Derek Barachin porilaiselle viimeistelemässä päätöshäkissä oli puolestaan oveluutta.

Lue myös:

    Uusimmat