10 maalin rellestyspeli, HIFK kumoon yhdellä rankkarilla – katso tästä SM-liigaillan kaikki osumat

Maalikooste: SaiPa - Ilves 3:54
Näillä maaleilla SaiPa päihitti Ilveksen 10 osuman ottelussa.

Jääkiekon SM-liigan lauantai-illan kovimmasta maalitykityksestä vastasivat SaiPa ja Ilves. SaiPa jatkoi liitoaan Ville Hämäläisen alaisuudessa ja voitti 10 rysän taiston 6–4.

SaiPan Ville Meskanen kuritti ottelussa kasvattiseuraansa Ilvestä hattutempulla. Meskasen kolmas maali syntyi Ilveksen kannalta nöyryyttävästi, kun SaiPa pelasi alivoimaa.

Katso SaiPa–Ilves-ottelun maalit ylälaidan videolta.

Pelicans–HIFK 1–0

Maalikooste: Pelicans - HIFK 4:17

Ottelussa nähtiin ainoastaan yksi maali, ja se syntyi rangaistuslaukauksesta. Otto Kivenmäki näytti rankkarimaalaamisen tyylikästä mallia.

Sport–Jukurit 4–1

Maalikooste: Sport - Jukurit 5:38

Sportin Emil Johansson pääsi puikahtamaan Jukurit-kapteeni Juhamatti Aaltoselta täysin maalin edustalla ja iski ottelun voittomaalin kolmannessa erässä. Osuma oli samalla ruotsalaispuolustajan ensimmäinen SM-liigassa.

Lukko–Ässät 3–2 ja.

Maalikooste: Lukko - Ässät 5:17

Lukolle myös viikonlopun toinen voitto Satakunnan derbyissä, mutta tällä kertaa tiukemmin. Jatkoaikamaalin niittasi komeasti Josh Kestner.

HPK–Kärpät 3–0

Maalikooste: HPK - Kärpät 2:48

Aleksi Mustonen (1+1) käytännössä sinetöi pelin kolmannen erän maalillaan entistä seuraansa vastaan, ja HPK kuittasi edellisillan jatkoaikatappionsa Kärppiä vastaan.

KooKoo–Tappara 1–3

Maalikooste: KooKoo - Tappara 4:17

Sami Moilanen oli alustamassa Tapparan ensimmäistä ja viimeisteli itse voittohäkin.