Kärppien päävalmentaja hurjistui viimeisellä minuutilla – katso: Lukon voittomaalia edelsi kyseenalainen tilanne

Lukko tekee 2-1 maalin 1:10
Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola kiroili – edelsikö Lukon viimeisen minuutin voittomaalia jäähyn arvoinen rike?

Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola kiroili tulistuneena Lukon viimeisen minuutin maalin jälkeen. Oululaisvieraat taipuivat kyseisen Vili Saarijärven ratkaisumaalin myötä 1–2-tappioon.

Lukon paras pistemies Saarijärvi nousi vasenta kaistaa pitkin ylös ja viimeisteli 2–1-maalin, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää 33 sekuntia.

Kuva leikkaantui Kärppien vaihtoaitooon, jossa oululaisten päävalmentaja Lauri Mikkola kävi kuumana.

– Vittu! Mikkola kiroili.

Voittomaalia edelsi kyseenalainen kiekottomien pelaajien tilanne Lukon hyökkäyssinisen kupeessa. Lukon Arttu Ilomäki törmäsi Kärppien puolustajaan Jaakko Niskalaan, ja on tulkinnanvaraista, estikö hän samalla Kärpät-pakkia.

Niskala jäi jälkeen, kun Saarijärvi polki vauhdilla Kärppien maalin kulmalle ja viimeisteli voitto-osumaksi jääneen maalin.

Katso tilanne Mikkolan tulisen reaktion kera ylälaidan videolta. Alta voit kuunnella Mikkolan selvän mielipiteen viimeisen minuutin tapahtumista Lukon päävalmentaja Marko Virtasen kommenttien jälkeen.

Lehdistötilaisuus: Lukko - Kärpät 2:55
Lauri Mikkola teki näkemyksensä viimeisen minuutin tapahtumista selväksi.

– Estetään (Atte) Ohtamaata puolustamasta (Petrus) Palmua. Sitä ei nähdä ja siitä maali. Pikkuisen jäi sapettamaan tuo tuomarilinja, Mikkola tilitti tuolloin lehdistötilaisuudessa.

Kovavireinen Lukko otti nyt jo yhdeksännen perättäisen voittonsa.

Lue myös:

    Uusimmat