Näitä asioita nainen ei halua kuulla tuoreen kumppaninsa suusta

Vaikka useimmat meistä rakastavatkin yllätyksiä, on olemassa myös sellaisia yllätyksiä, jotka eivät missään nimessä ole sitä mieluisinta sorttia. Tiettyjä asioita yksikään nainen – eikä varmasti moni mieskään – toivo kuulevansa kumppanikandidaattinsa suusta täysin yllättäen.

Parisuhteen alkuvaihe on usein hyvin pitkälle yhtä tunteiden myrskyä toiseen tutustumisen parissa. Juuri tästä syystä kultainen kuva kumppanikandidaatista murtuu helposti juuri silloin kun toisesta tulee ilmi epämieluisia yllätyksiä. Millaiset seikat sitten lukeutuvat näihin kammoksuttuihin paljastuksiin? AVA otti selvää.

"Se oli vain suudelma!"

Missä ikinä se kuuluisa pettämisen raja sitten kulkeekin, ei yksikään nainen halua käydä tuoreen kumppanikandidaattinsa kanssa keskustelua aiheesta. On erityisen kiusallista ja kohtalokasta joutua puimaan uskottomuuden rajoja, jos toivoo, että suhteella on valoisa tulevaisuus.

"Unohdin kertoa, että minulla on lapsia"

Jokaisella on menneisyytensä ja on täysin ymmärrettävää, ettei parisuhteen alkumetreillä käännetä jokaista kiveä omasta historiasta. Tietyt vahvasti arkeen ja jokaisen vastuisiin liittyvät kysymykset kuten juuri mahdollinen jälkikasvu on aihe, jonka kertomisen kanssa ei ole syytä viivyttelyyn.

"Tunnetko jonkun hyvän asianajajan?"

Hankaluudet menneisyydessä voivat pahimmillaan seurata tuoretta kumppanikandidaattia myös uuden parisuhteen aikana. On hyvä pitää mielessä, että harva haluaa tulla sotketuksi keskelle kinkkisiä tilanteita, joiden ratkaisemiseen tarvitaan pahimmillaan viranomaisten apua.

"En ole virallisesti eronnut, mutta emme ole yhdessä kuin paperilla"

Tieto siitä, että edellisiä suhteita ei ole lopullisesti sinetöity voi säikäyttää naisen kuin naisen. Tuoreelta kumppaniehdokkaalta voi olla vaikea odottaa jatkossakaan asioiden saattamista asianmukaisesti päätökseen, jos esimerkiksi eroasioiden hoitaminenkin on menneisyydessä jäänyt tyystin hoitamatta.

"Olen jatkuvasti yhteydessä eksääni"

Jotkut pysyvät ystävinä erosta huolimatta, mutta harva nainen pitää siitä ajatuksesta, että uuden kumppanin välit ovat pysyneet epäilyttävän läheisinä entiseen kumppaniin vielä eron jälkeen. Jos näin kuitenkin on, olisi erityisen tärkeää kertoa asiasta hyvissä ajoin uuden parisuhteen syventyessä ja hyväksyä se, että tuore kumppani saattaa olla hyvinkin kiinnostunut asiasta.

"Lainaisitko minulle rahaa?"

Raha-asiat hoidetaan parisuhteissa hyvin vaihtelevin tavoin, mutta suoranainen rahan lainaaminen heti parisuhteen alkumetreillä ei usein anna kovin vakuuttavaa kuvaa kumppaniehdokkaasta. Harva haaveilee sitoutumisesta ihmisen kanssa, jonka talous on täysin retuperällä.

"Ostin sinulle lahjaksi kauneusleikkauksen!"

Hienovaraisetkin ulkonäköön kohdistuvat viittaukset saattavat olla silkkaa myrkkyä vasta alkunsa saaneelle parisuhteelle. Jos toista kunnioittaa, ei ole syytä esittää ulkonäköön kohdistuvia negatiivisia arvioita, mikäli mielii pitää jatkossakin kumppaniehdokkaan mielitiettynään.

Mitä juuri sinä et missään nimessä haluaisi tuoreen kumppanisi sinulle kertovan? Kommentoi alle!


Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Osittainen lähde: thestir.cafemom.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja