Naisten TOP 5 seksifantasiat – mitä ne oikein tarkoittavat?

Seksifantasiat ovat intiimejä ja henkilökohtaisia, mutta yllättävän monet haaveilevat lähes samanlaisista asioista. Mitä naisten yleisimpien seksifantasioiden taustalla piileekään?

Monet naiset saattavat hävetä seksifantasioitaan, eikä niistä puhua pukahdeta päiväkahveilla ystävien kanssa. Kuitenkin seksifantasiat ovat yleisiä, ne parantavat parisuhdetta ja pitävät mielen (sekä mielikuvituksen) virkeänä – ja naisten keskuudessa ne ovat yllättävän samankaltaisia.

Gynekologi ja synnytysopin professori Hilda Hutcherson Kolumbian yliopistolta on listannut heteronaisten viisi yleisintä seksifantasiaa. Miksi naiset fantasioivat seksistä toisen naisen kanssa tai haaveilevat alistamisesta?

Naisten yleisimmät seksifantasiat

1. Seksi oman kumppanin kanssa

Yllätys! Fantasioiminen seksistä oman kumppanin kanssa on kuin onkin kaikista yleisin seksifantasia. Mutta nämä seksifantasiat ovatkin usein huomattavasti jännittävämpiä tapauksia, kuin mitä arkinen, keskivertoseksi kumppanin kanssa on.

Tämä seksifantasia tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että seksi oman kumppanin kanssa kiihottaa – ja se on hyvä merkki.

2. Seksi naisen kanssa

Hutchersonin mukaan haaveilu seksistä toisen naisen kanssa kuvastaa sitä, että arvostat naisen seksikkyyttä ja feminiinisiä muotoja – olet avomielinen mitä tulee nautinnon ja mielihyvän tavoitteluun. Heteronainen voi haaveilla (ja haaveileekin) seksistä naisen kanssa ilman että omaa seksuaalista suuntautumista pitäisi alkaa kyseenalaistaa.

3. Alistaminen

Dominoimisesta, alistamisesta fantasioiminen antaa luvan nauttia seksuaalisista tuntemuksista – jotka saattavat tuntua tabuilta – ilman syyllisyydentunnetta. Jos fantasioit olevasi alistetussa asemassa, se saattaa kuvastaa halua päästää irti, tuntea olevansa vapaa vastuusta.

4. Kolmenkimppa

Jos nainen haaveilee seksistä kahden miehen kanssa, hän haluaa olla jumaloitu ja ihailtu – ehkäpä jopa tuntea, että miehet suorastaan tappelisivat hänestä. Jos nainen haaveilee, että sängyssä olisi oman kumppanin lisäksi toinen nainen, hän saattaa kokea äärimmäisen seksikkäänä ja syttyä pelkästä ajatuksesta, että muutkin naiset tuntevat vetoa hänen kumppaniinsa.

5. Seksi toisen (useimmiten julkisuudenhenkilön) miehen kanssa

Fantasioiminen toisesta, ulkopuolisesta miehestä ei tarkoita sitä, että nainen tuntisi olevansa epätyydytetty omassa seurustelu- ja seksisuhteessaan. Pikemminkin tämä kuvastaa sitä, että hän on kiinnostunut avoimesti uusista kokemuksista. Toki komeista julkisuudenhenkilöistä haaveilu kumpuaa myös siitä, että nämä miehet ovat "tavoittamattomissa", mikä tekee heistä vieläkin seksikkäämpiä.


Lue myös:

*Hilda Hutchersonin haastattelu julkaistiin Redbook-lehdessä elokuussa 2010.


AVA

Lähde: Webmd.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja