Parhaimmat seksifantasiat

Eroottiset kuvitelmamme saavat syntynsä jo lapsuudessamme, kehittyvät pikkuhiljaa seksuaalisuutemme kasvun mukana, eikä niitä juurikaan voi itselleen tietoisesti hankkia.

Voimakkaat henkiset kokemukset voivat synnyttää voimakkaan fyysisen reaktion, säikähtänyt pikkupoika voi kokea elämänsä ensimmäisen erektion sydämen jyskyttäessä pelosta. Ei siis liene ihmeellistä, että monet pojat pitävät kauhuleffoja hyvänä esileikkinä.

Toisen ihmisen fantasiat kannattaakin ottaa osana tämän persoonaa. Siksi ei myöskään pidä edes kuvitella, että voisi itse syrjäyttää oman rakkaansa fantasiat. Joku saattaa tuntea mustasukkaisuutta tai riittämättömyyttä kuullessaan, mistä toinen haaveilee, mutta se on aivan turhaa. Unelmat eivät vie pois keneltäkään mitään, eivätkä ne myöskään tarkoita, että toinen ei "riitä". Päinvastoin, ne lisäävät kumppanin kiihottuneisuutta, ja siten myös yhteistä nautintoa.

Todellisuus tarua ihmeellisempää... vai päinvastoin?

Ei ole aivan yksinkertaista ratkaista, kannattaako fantasioita ryhtyä toteuttamaan vai ei - ja kenen kanssa. Kokemukset kun vaihtelevat runsaasti ihmisistä riippuen. Jollekin oman pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen on unelmien täyttymys - jollekin toiselle arkinen todellisuus vie sadunhohtoisesta haaveesta terän pois, ja ihminen huomaa olevansa yhtä kiihottavaa unelmaa köyhempi.

Se, mikä omissa haaveissa saa sykkeen nousemaan ja hormonit hyrräämään, saattaa oikeassa elämässä olla kömpelöä, tuskallista - tai kerrassaan huvittavaa. Siksi kannattaa harkita, mitkä haaveista voi toteuttaa, mitkä kannattaa jättää haaveiksi - ja antoisien rakasteluhetkien inspiroijiksi.

Mistä haaveillaan? Seksifantasiat ovat niin intiimejä ja salaisia, että voisi kuvitella niiden olevan aina erilaisia, yhtä yksilöllisiä kuin ihmisetkin, mutta tutkimusten mukaan ihmiset fantasioivat yllättävän samanlaisista asioista. Tracey Coxin kirjassa Hot Sex listattiin naisten ja miesten fantasioiden suosituimmat aiheet:

Naiset:

1. Seksi oman partnerin kanssa
2. Seksi toisen (tutun) miehen kanssa
3. Seksi toisen naisen kanssa
4. Villiä ja vaarallista
5. Suuseksi
6. Romanttiset haaveet
7. Seksiin pakottaminen
8. Femme Fatale -rooli
9. Prostituoidun rooli
10. Seksi ventovieraan kanssa

Miehet:

1. Seksi oman partnerin kanssa
2. Seksi toisen naisen kanssa
3. Suuseksi
4. Seksi kahden tai useamman naisen kanssa
5. Tirkistely
6. Partnerin itsetyydytyksen katsominen
7. Anaaliseksi
8. Sitominen
9. Seksiin pakottajan rooli
10. Seksi toisen miehen kanssa.Kuva: Shutterstock

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja