Naispastori tuli ulos kaapista – nyt kolmen lapsen äiti poseeraa seksiä tihkuvissa kuvissa: "En ollut koskaan tuntenut oloani pyhemmäksi"

Stripparin värikäs elämä 8:40
Millaista on stripparin elämä? Videolla 10 vuotta stripparina työskennellleen Irina Tundran haastattelu.

Uskovaisessa perheessä kasvanut amerikkalaisnainen tajusi vasta kolmekymppisenä olevansa biseksuaali. Seksuaalisen vapautumisensa jälkeen kolmen lapsen äiti vaihtoi pastorinuransa strippaamiseen.

The New York Postille haastattelun antanut Nikole Mitchell, 36, kertoo saaneensa tiukan baptistisen kasvatuksen, jonka mukaan hänen tulisi olla hiljainen, pidättyväinen ja jalo. Jo nuorena Nikole tiesi, ettei pohjimmiltaan sopinut hänelle tarjottuun muottiin.

Stripparin urasta haaveilleelle Nikolelle uskoteltiin, että hänen halunsa ja kehonsa olivat syntisiä ja pahoja. Esiintymistä rakastava ihminen päätyi esiintymään erotiikkaklubien sijaan kirkkoihin. Jo naisen työ pastorina oli konservatiiviselle perheelle kova pala purtavaksi. 

Nicole nykyään. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pastori ja kolmen lapsen äiti tajusi olevansa bi- ja panseksuaali

Nikolen todellinen sisin alkoi paljastua, kun hän osallistui seksuaalivähemmistöjen teatteriesitykseen vuonna 2016. Pastori ja kolmen lapsen äiti tajusi, ettei ollutkaan hetero vaan bi- ja panseksuaali.

Hän kuitenkin tiesi, että identiteetin paljastaminen muille olisi johtanut hänen koko maailmansa romahtamiseen. Kirkko ei katsonut hyvällä LGBT-ihmisiä.

Nikole kertoo tunteneensa olonsa kaksinaamaiseksi, kun hän yritti pitää seksuaalisuutensa salassa. Lopulta kesällä 2017 pitämänsä ensimmäisen suuren yleisön keränneen saarnansa jälkeen hän jätti kirkon. Muutama kuukausi myöhemmin Nikole tuli julkisesti ulos kaapista.

Alastonkuvaukset saivat aikaan pyhän ja vapautuneen olon

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seksuaalisen vapautumisensa jälkeen Nikole alkoi etsiä todellisia halujaan ja päätti asettaa vartalonsa näytille alastonkuvauksissa. 

– Itkin, koska en ollut koskaan tuntenut oloani pyhemmäksi ja hengellisemmäksi. En ollut koskaan tuntenut oloani yhtä seksikkäästi ja vapautuneeksi, hän muistelee kuvauksia The New York Postille.

Alastomuudesta innostunut Nikole päätti ryhtyä strippariksi ja eroottiseksi malliksi. Nykyään hän jakaa sosiaalisessa mediassa varsin seksikkäitä kuvia itsestään ja ottaa vielä paljastavampia kuvia maksukykyisille faneille.

Aviomiehestään eronnut Nikole sanoo olevansa onnellisempi kuin koskaan. Hän muistuttaa, että jokaisella on oikeus ilmaista itseään itselle ominaisella tavalla.

Alanvaihto voi tapahtua myös toiseen suuntaan. Kerroimme aiemmin amerikkalaisesta pornotähdestä, joka alkoi työskennellä pastorina.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat