Biletoppi sai aikaan kammottavan mielikuvan pahoinpitelystä: "Olin järkyttynyt tajutessani, kuinka paha tilanne oli" 

Mistä tunnistaa laadukkaat farkut?

Brittiläisen naisen pääsiäispyhät saivat järkyttävän käänteen, kun hänen selkänsä näytti bileillan jälkeen siltä kuin nainen olisi pahoinpidelty, kertoo brittilehti The Sun

Kaikki, jotka ovat joskus tilanneet vaatteita netistä, tietävät, ettei vaatetilaus aina mene kuin Strömsössä. Milloin vaate on jotain aivan muuta kuin tuotekuvassa annetaan ymmärtää, milloin taas vaate on huomattavasti pienempi kuin tilaaja on olettanut.

Tämän sai tuta myös Phoebe, jonka edullinen crop top -paita teki hänen selälleen rujon näköistä jälkeä.

Biletopin alla odotti järkytys: "Missä hemmetissä minä olen oikein ollut"

Phoebe Exley, 18, tilasi vain 7 dollaria maksaneen crop top -paidan Boohoo-verkkokaupasta. Muotitietoinen nainen puki crop topin ylleen viime viikonloppuna pääsiäisviikonlopun riennoilleen.

Kuten Suomessa, myös Iso-Britannian pääsiäissää oli lämmin ja aurinkoinen. Pheobe nautti ystäviensä kanssa kesäisestä säästä useiden tuntien ajan kierrellen paikallisia cocktail-baareja.

Kun Pheobe palasi kotiin, hän riisui juhlatamineensa nukkumaanmenoa varten. Hänen poikaystävänsä Travis järkyttyi: nuoren naisen selkä näytti siltä kuin nainen olisi illan aikana pahoinpidelty.

– Ihoni oli violetin värinen, ihan kuin mustelma, Pheobe kuvailee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun äiti näki selkäni, hän kysyi, missä hemmetissä minä olen oikein ollut, nainen kertaa äitinsä shokeeraavaa reaktiota.

Travis vei Phoeben suihkuun ja yritti useiden minuuttien ajan hangata mustetta naisen selästä pois. Kaksikko joutui kuitenkin pettymään, sillä muste ei lähtenyt – ei itse asiassa moneen päivään.

"Olin järkyttynyt tajutessani, kuinka paha tilanne oli" 

Naisen selkä näytti pitkään kaukaa katsottuna siltä kuin hän olisi ottanut epäonnistuneen rusketuksen. Topin aikaansaama väri on silmiinpistävä naisen omaan ihonsävyyn verrattuna.

– Olin järkyttynyt tajutessani, kuinka paha tilanne oli. Pelkäsin, ettei väri lähde pois.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Phoebe tilasi topin muutama viikko sitten, mutta säästeli sitä aurinkoisia ja lämpimiä kelejä varten. Hän käytti vaatekappaletta siis ensimmäistä kertaa pääsiäisenä.

– Kysyin kerran illan aikana ystävältäni, näyttääkö käsivarteni jotenkin siniseltä, mutta hän vain sanoi, että älä hulluja puhu, Phoebe muistelee bileillan kulkua.

Muutama päivä myöhemmin väri alkoi jo hieman haalistua. Vaikka biletoppi saikin aikaan järkytyksen, Phoebe ei aio luopua topistaan niin helposti. Hän aikoo pestä topin kertaalleen pesukoneessa ja kokeilla, saako hän violetin seepraraidoituksen kenties uudestaan.

The Sunin artikkelista ei suoraan käy ilmi, oliko nainen pessyt toppinsa sen saatuaan. Niin tai näin, Phoeben kannattanee jatkossa panostaan laadukkaisiin vaatteisiin.

Lähde: The Sun

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja