Naisen raskausvatsa ei ollut sitä, miltä näytti – jäi kiinni röyhkeästä rikoksesta

Menisitkö halpaan? Nainen oli"raskaana", oikeasti mahassa oli neljä kiloa marihuanaa 0:45

Nainen jäi kiinni Argentiinan ja Chilen rajalla huumeiden salakuljetuksesta, kertoo muiden muassa yhdysvaltalainen 6abc Action News -uutiskanava. Salakuljettaja oli yrittänyt huijata rajaviranomaisia teeskentelemällä olevansa raskaana.

Argentiinalaiset viranomaiset ovat nimenneet naisen valeraskauden ”huumeraskaudeksi”. Nainen teeskenteli olevansa raskaana, mutta todellisuudessa hän kantoi paitansa alla neljää kiloa kannabista. Valeraskausvatsa oli tehty liisteristä, jonka sisään nainen oli pistänyt huumepaketteja.

Naisen raskausvatsa joutui syyniin, kun hänen miespuolisen matkakumppaninsa laukusta löydettiin kaksi pakettia kannabista, kertoo tapauksesta uutisoinut Metro UK -sivusto.

Argentiinalainen rajavartioviranomainen kertoi löydöksestään Twitterissä. Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Häntä pyydettiin nousemaan kulkuneuvosta, jolloin varmistui, että myös hän kantoi huumeita, ei lasta, sisällään, poliisin tiedottaja kertoo Metro UK:n mukaan.

Vatsat – ja housut – ovat pullottaneet ennenkin salakuljetuksen seurauksena

”Raskausvatsaa” on ennenkin käytetty keinona salakuljetukseen – vaikkakaan ei aina yhtä vakavassa yhteydessä. Kerroimme aiemmin esimerkiksi nuoresta naisesta, joka käytti kikkaa viedäkseen omat eväänsä elokuvateatteriin.

Valeraskaudet eivät ole ainoa outo keino viedä valvojien ohi jotain hämäräperäistä. Berliiniläisellä lentokentällä turvamiehet huomasivat erään miehen housujen pullottavan epätavallisesti – ja myös syy pullotukseen oli varsin epätavallinen.

Lue myös:

    Uusimmat