9-vuotias keksi nerokkaan tavan napostella juustoa salaa kouluntuntien aikana: "Hän on nero ja tulee olemaan miljonääri"

_147654011
Valerie Schremp Hahn jakoi Twitterissä kuvan lapsensa huulirasvasta. Rasvan tilalla tosin oli juustoa. shutterstock

9-vuotias nousi netin sankariksi kehiteltyään tavan, jolla salakuljettaa cheddaria luokkahuoneeseen.

Valerien tytärtä kehutaan neroksi, eikä suotta. 9-vuotias nousi netin sankariksi keksittyään, miten voi syödä oppitunnilla salaa juustoa.

Valerie Schremp Hahn jakoi Twitterissä kuvan lapsensa huulirasvasta.

– 9-vuotias tyttäreni otti vanhan huulirasvaputkilon ja täytti sen juustolla, jotta voi syödä sitä luokassa, nainen kuvailee tyttärensä nerokasta päähänpistoa.

Tytön nimeä ei julkaista Valerien toivomuksesta.

Opettaja ei ollut havainnut mitään

Lapset saavat ottaa kouluun välipaloja, mutta oman tyttären  nerokkuus yllätti Valerien täysin. Tytär oli jakanut "juustopuikoista" herkkua myös ystävilleen. Tyttö ohjeisti Buzzfeed-sivustoa juustoherkun saloihin sanomalla "sitä voi nuolla, eikä kukaan saa tietää".

Valerie ilmoitti hupaisasta tapauksesta kouluun.

– Opettaja näki viestini ja ajatteli, että se on hupaisaa, mutta hän ei ollut havainnut kahta (!) juustopuikkoa, joista tyttö salaa nuoli ja puri paloja tasokokeiden tauolla, Valerie vailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tyttäresi elää vuotta 2079"

Nettikansa luonnollisesti rakastui tytön innovatiiviseen juustoideaan.

– Hän on nero ja tulee olemaan miljonääri, joka huolehtii sinusta vanhana, Aisha Sultan vannoo Twitterissä.

– Tyttäresi elää vuotta 2079 ja me vain olemme täällä, vuodessa 2019, Shannon Miller voivottelee.

– Mikä tahansa tviitti, jossa on lause "ja täytti sen juustolla" on minun silmissäni voittaja, Nigel Parkinson vakuuttaa.

Myös Valerien äiti totesi, että tytär "pääsee vielä elämässään eteenpäin – mahdollisesti rehtorin kansliaan, mutta eteenpäin". 9-vuotias itse on suosiostaan ihmeissään.

– Olen vaikuttunut siitä, että joku tykkäisi juuri tästä, kaikista mahdollisista asioista! Juusto on mahtavaa.

Sai idean YouTubesta

Lapsi oli saanut idean juustopuikkoon YouTube-videosta, jolla esiteltiin erilaisia piloja. Hän viipaloi juuston ja leikkasi sitä sitten painamalla huulirasvaputkilon juustoon kuin piparimuotin. Juusto oli cheddaria.

– Jep, tämä ipana on nero ja sen lisäksi hänellä on hyvä maku, Scary Mommy -sivusto kiittelee.

"Me palkkaamme hänet, kun hän on tarpeeksi vanha"

Moni pitää juustopuikkoa todisteena siitä, että tulevaisuudessa naiset todella tulevat johtamaan maailmaa. 9-vuotiaalle uumoillaan menestystä bisneksessä.

– Tämä voisi luoda aivan uudenlaiset markkinat salavälipaloille, Cory Benson pohtii.

– Me palkkaamme hänet, kun hän on tarpeeksi vanha. Rakastamme kekseliäitä kuningattaria, Meow Wolf -yritys ilmoittaa netissä.

Osa käyttäjistä pohtii, eikö juusto maistu vanhalta huulirasvalta. Valerie ilmoitti, ettei halua maistaa ja ottaa selvää.

***

Tätä et arvannut: Suomalainen Emmental on premium-tuote Yhdysvalloissa

Emmental-juusto on premium-tuote Yhdysvalloissa 0:35

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.