Naisellinen Scarlett Johansson uhkuu entisajan glamouria – katso

Tervettä itsetuntoa ja naisellista karismaa, jota ei voi olla huomaamatta, ei tarvitse korostaa niukalla pukeutumisella tai muilla ylilyönneillä. Tänä päivänä Hollywood-tähtien joukkoon kuitenkaan ei lukeudu montaa kaunotarta, jotka uhkuisivat sitä kuuluisaa entisajan glamouria. Tähtien joukossa on kuitenkin jokunen positiivinen poikkeus ja yksi heistä on näyttelijä Scarlett Johansson.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 28, on upea esimerkki modernista naisesta, joka häikäisee uskomattoman upealla ulkomuodollaan ja rauhallisella olemuksellaan aina, kun hän näyttäytyy parrasvaloissa. Kun Johanssonia katsoo tuoreissa otoksissa, ei kenellekään jää epäselväksi, miksi niin monet tänä päivänä tavoittelevat entisaikojen Hollywood-glamouria.

Johanssonin valloittava olemus ja henkeäsalpaava ulkokuori ei jäänyt keneltäkään huomaamatta Venetsian elokuvajuhlilla Under the Skin -elokuvan ennakkonäytöksessä: näyttelijätär asteli punaiselle matolle kunnon elokuvatähden tapaan arvokkaasta autosta varmoin askelin. Ylleen tähti oli valinnut Versacen kauniin mustan iltapuvun, joka paljasti viettelevästi naisellisen tähden olat ja decolteen. Avonaisesta kaula-aukosta huolimatta rintavan tähden yllä nähty puku ei ollut missään suhteessa mauton.

Tyylillisesti Johanssonin viimeinen näyttäytyminen oli niin ikään onnistunut. Klassisen iltapuvun seuraksi yhdistetty näyttävä Bvlgarin statement-koru nosti asukokonaisuuden trendien aallonharjalle: valitseehan tulevana syksynä jokainen muotitietoinen asunsa seuraksi näyttävän ja värikkään kaulakorun. Näyttelijättären pitkän helman alta pilkottivat Roger Vivierin kengät.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lisää asiaa muodista Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja