Nainen vei puhelimensa Applen liikkeeseen korjattavaksi – kotona hänelle paljastui jotain törkeää: "En voi sanoin kuvailla, miten paljon tämä inhottaa minua"

Älykello pelasti miehen – soitti itsestään hätänumeroon 1:40
Videolla kerrotaan, miten älykello pelasti miehen soittamalla hätänumeroon.

Apple Storen myymälän työntekijä sai potkut tekstattuaan itselleen kuvan naisesta tämän omalla kännykällä. Tapauksesta uutisoi muun muassa The Washington Post

Gloria Fuentes toi puhelimensa kalifornialaiseen Apple Store -myymälään korjattavaksi viime viikolla. Hän oli aiemmin tyhjentänyt luurista joitain henkilökohtaisia tietoja.

Myöhemmin nainen kuitenkin väitti Facebookissa, että miespuolinen työntekijä olisi löytänyt puhelimesta intiimin kuvan hänestä ja lähettänyt sen itselleen.

Unohti poistaa kuvat ennen huoltoa

Gloria kertoi The Washington Post -sivustolle, että hän oli yrittänyt poistaa puhelimesta tiedot ennen korjausta. 

– Olin aikeissa poistaa kaikki kuvat, mutta unohdin sen, kun he tekstasivat minulle, että varaamaani aikaa oli aikaistettu, ja jouduin kiirehtimään paikalle, nainen kertoo.

Glorian mukaan miehellä kesti puhelimen kanssa "aika kauan" ja hän kysyi Glorialta kahdesti puhelimen salasanaa.

Järkyttyi työntekijän tempusta

Kotona Gloria tajusi, että hänen puhelimellaan oli lähetetty tekstiviesti tuntemattomaan numeroon. 

– Tuo tyyppi kävi läpi puhelimeni kuvagallerian ja lähetti itselleen yhden äärimmäisen henkilökohtaisen kuvan, jonka olin ottanut poikakaveriani varten. Kuvassa oli myös sijaintitietoni, joten hän tietää, missä asun. 

– En voi sanoin kuvailla, miten paljon tämä inhottaa minua. Itkin tämän jälkeen niin paljon.

Gloria kertoi palanneensa liikkeeseen. Kyseinen työntekijä kuitenkin vastasi, ettei hän tiedä, miten viesti oli lähetetty.

Työntekijä sai potkut

Apple otti tapauksen tutkittavaksi ja kertoi The Washington Postille lähettämässään tiedotteessa, että kyseinen työntekijä ei ole enää tekemisissä yhtiön kanssa.

"Apple aloitti tapauksesta saman tien sisäisen tutkinnan. Tulimme siihen tulokseen, että työntekijä toimi henkilöstölle asetettujen tiukkojen yksityisyysohjeistuksien vastaisesti", tiedotteessa todettiin.

Lue myös:

    Uusimmat