Nainen: Täällä tapaat miehiä!

Tältä planeetalta löytyy tuhansia puoleensavetäviä uroksia. Voit törmätä komeaan mieheen missä tahansa – ja se tekee sinkkuna olosta melko mielenkiintoista! Bettyconfidential.com kertoo tuiki tavalliset paikat, missä voit tavata vaikka elämäsi miehen.

Sinun ei tarvitse lähteä kovin kauas tai alkaa harrastamaan mitään uutta ja ihmeellistä tavataksesi ihania miehiä. Niitä kun pyörii joka paikassa! Bettyconfidential.com listasi paikat, joissa saatat tavata kiinnostavia tyyppejä ja aloittaa keskustelun helposti ihan arkisilla asioilla.

1. Kahvilassa

Istuessasi kahvilassa saatat helposti nähdä viisikin hyvännäköistä miestä ryystämässä jotain kuumaa ja kofeiinipitoista, samalla netissä surffaillen. No, joku saattaa olla Facebookissa selailemassa villejä kuvia Brasilian-matkaltaan, toinen deittisivuilla etsimässä naisseuraa, mutta mitä sitten? Facebookin käyttö paljastaa hänen olevan sosiaalinen ja deittisivusto sen, että hän on vapaa. Istu siis rohkeasti hänen viereensä juttusille!

2. Työmatkalla

Kysymys teille, jotka kuljette töihin junalla tai metrolla: oletteko katselleet ympärillenne? Seksikkäitä pukumiehiä siellä täällä! Työssäkäyvä? Jep. Vastuullinen? Kyllä. Superhot villakangastakissa? Ehdottomasti! Vaikkei kyseessä olisi juuri Se Oikea, pieni flirtti piristää työmatkaa kummasti.

3. Kuntosalilla

Kuntosali on tunnetusti urheiluhullujen satama. Näet heti, että se söötti vaalea tyyppi harmaissa verkkareissaan on innokas kuntoilija. Atleettinen ja arvostaa terveitä elämäntapoja – ehdotonta miesystäväainesta! Viereiselle juoksumatolle siitä, mars!

4. Lähiseudulla

Mene läheiselle klubille kuuntelemaan musiikkia, käy kirjastossa tai menkää kaverisi kanssa viereiseen pubiin katsomaan jalkapallomatsia. Ei ole väliä missä olet – kunhan olet oma itsesi ja uskallat tarvittaessa aloittaa keskustelun. Bussipysäkillä voit kysäistä mieheltä, milloin seuraava bussi mahtaa tulla. Ruokakaupassa voit tiedustella häneltä, mistä maitohylly löytyy. Bändin keikalla voit keksiä juteltavaa musiikista. Keskustelu voi käynnistyä ihan arkisesta asiasta.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja