Nainen sai pomolta jotain "härskiä" silmäniskun kera – tapaus sai yllättävän käänteen

Amerikkalaisnainen aiheutti kaaoksen Twitterissä kerrottuaan töissä tapahtuneesta sattumuksesta, uutisoi muun muassa Mirror.

New Yorkissa asuva Zoe-niminen nainen sai Twitter-kansan kuohumaan twittattuaan kuvan kesäkurpitsasta, jonka miehinen muoto ei jätä mitään arvailujen varaan – ainakaan kenessäkään, joka on ikinä käyttänyt vastaavanmuotoista munakoiso-emojia muuhun kuin ruokalistasta tekstaamiseen.

Kesäkurpitsa itsessään ei ihmetystä aiheuttanut, vaan Zoen kertoma tarina siitä, miten kesäkurpitsa hänen työpöydälleen päätyi.

"Pomoni antoi minulle kesäkurpitsan... Hän vain pudotti tämän pöydälleni ja iski silmää. Mitä....", Zoe twiittasi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjien reaktiot vaihtelivat suuttumuksesta huvitukseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pistä paremmaksi, anna sille miehelle munakoiso", twiittasi emojeista perillä oleva Natalia.

Toinen Twitter-käyttäjä puolestaan oli monen muun tavoin raivoissaan Zoen puolesta, ja kehotti kulkemaan suoraan henkilöstöosastolle valittamaan – ja keräämään kahden miljoonan dollarin korvaukset.

Mutta Zoe ei ollut kertonut kaikkea ensimmäisessä twiitissään. Muille Twitter-käyttäjille kävikin pian ilmi, ettei kyseessä ollutkaan heidän kuvittelemansa vanhempi mies härskit mielessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ennen kuin Twitter-raivo ehti lähteä täysin käsistä, Zoe palasi kertomaan tapauksesta yllättävää lisätietoa. Nainen paljasti, että hänen pomonsa on todellisuudessa vanhempi nainen, joka pitää puutarhanhoidosta.

"Se oli vain se silmänisku, joka sen teki", Zoe nauroi.

"Vihdoinkin neuvoja"

Eräs Twitter-käyttäjä huomautti Zoelle, että kyseinen kesäkurpitsayksilö näyttää hyvältä, ja kehotti ruskistamaan sitä oliiviöljyn, suolan, pippurin, valkosipulin ja chilihiutaleiden ja parmesanin kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kiitos! Vihdoinkin neuvoja, mitä voin tehdä tämän kanssa", nainen kiitteli.

Tämä sai toisen Twitter-käyttäjän naurahtamaan: "Haha! Kaikki kehottavat sinua menemään henkilöstöosastolle ja sinä vain yrität syödä."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, Mirror

***

Täytetyt kesäkurpitsat 2:56

Lue myös:

    Uusimmat