Naiskoomikon Tinder-kuvassa yksityiskohta, johon moni on kiinnittänyt huomiota: ”23 miestä on ottanut minuun yhteyttä kertoakseen, että...”

2:38

Naisen Tinder-profiili on herättänyt kiinnostusta, mutta erikoisesta syystä.

Yllä olevalta videolta selviää, miltä Tinder-viestittely näyttäisi kasvokkain.

Tinder-profiilin kuviin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Haluathan, että mahdollinen kumppanisi saa siitä jotain viitettä siitä, millainen ihminen olet.

30-vuotias koomikko ja toimittaja Hana Michales viestittää taatusti Tinder-profiilinsa kuvassa koomikon lahjoistaan. Kylpyhuoneessa napatussa kuvassa Michaels katsoo kauhistuneena peiliin hammasharja suussa ja suihkulakki päässä. Teksti kuuluu: "Kuka sinut päästi tänne?"

Hauskasta kuvasta huolimatta Michels paljasti Twitterissä, että miehet ovat kiinnittäneet huomiota kuvassa yhteen heille ilmeisen tärkeään yksityiskohtaan. Mihin oma huomiosi kiinnittyy?

"23 miestä on ottanut minuun yhteyttä kertoakseen, että..."

"Tämä on Tinder-profiilini. Minulla on ollut se vuoden. 23 miestä on ottanut minuun yhteyttä kertoakseen, että olen väärässä vessapaperin suhteen..."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Siitä huolimatta, että profiili on avoin niin miehille kuin naisillekin, nimenomaan miehet ovat huomauttaneet, että Michelsin vessapaperirulla on väärinpäin telineessä.

Michels tosin kertoo Buzzfeedille, että kiistan siirryttyä Twitteriin myös naiset ovat ilmaisseet asiaan vahvat mielipiteensä.

– Ilmeisesti ihmiset suhtautuvat tähän todella intohimoisesti.

"Eivät he väärässä ole"

Aihe kirvoitti vessapaperikiistan myös Twitterissä. Moni tuntui olevan sitä mieltä, että Michelsiin yhteyttä ottaneet miehet olivat oikeassa.

"Ystävänäsi sanon, että 'hittoon miehet', mutta kämppäkaverinasi sanon, että 'heidän sanoissaan on järkeä'."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eivät he väärässä ole. Metodisi on selvästikin loukkaus Jumalaa kohtaan." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se, että joudut kohtaamaan moista seksismiä on loukkaus... (siristää silmiään kuvaa katsoen) Odotapas hetki." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oikea tapa selviää patentista

Miten päin vessapaperin sitten kuuluisi oikeasi olla? Vessapaperirullan vuonna 1891 patentoinut newyorkilainen Seth Wheeler kuvaa, että vessapaperin pään tulee asettua rullan päälle. Näin paperia on helpompi vetää.

Tämän perusteella Michelsiin yhteyttä ottaneet miehet ovat kuin ovatkin oikeassa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Michels ei ole ainoa nainen, jonka kylpyhuonekuva on herättänyt kummastusta. Myös Paulan lomaselfien taustalta löytyi somekansaa ihmetyttäviä piirteitä.

Lähteet: Buzzfeed, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja