Mainos

Karmivaa vainoamista vai rakkautta ensisilmäyksellä? Mies etsii ruokakaupassa näkemäänsä naista netissä

Australialaismiehen naisenmetsästystä voi pitää suloisena tai karmivana.

Australialaismies bongasi "unelmien tyttönsä" supermarketista, ja metsästää tätä nyt netissä – siitä huolimatta, että etsintää pidetään melkoisen karmivana.

Brok Neilson koki rakkautta ensisilmäyksellä nähdessään salaperäisen brunetin hedelmä- ja vihannesosastolla Woolworths-kaupassa. 

Neilsonin ystävä, Blake Mitchell Nicholls, halusi miehen löytävän sydämenvalittunsa ja julkaisi Woolworthsin Facebook-sivuilla kirjoituksen, jossa pyysi supermarket-ketjun apua salaperäisen naisen löytämiseksi. Kirjoituksen yhteyteen on lisätty kuva tytöstä. Kuva on otettu kaukaa ja siinä näkyy vain tytön selkäpuoli, mutta monen mielestä on törkeää julkaista kuva naisesta, joka ei siihen ole suostumustaan antanut.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin Woolworthsissa tänä iltana kello 19.38 ystäväni Brokin kanssa ostamassa tuoreita raaka-aineita tehdäksemme voikanaa, kun hän huomasi unelmiensa tytön, Nicholls kirjoittaa.

– Tyttö, joka olit ostamassa sieniä, jos luet tämän, me odotamme tuolla osastolla joka ilta kello 19.38, kunnes tapaamme jälleen.

Kirjoitus sai aikaan Hope for Brok -nettikampanjan, jonka avulla Neilsonin ystävät yrittävät auttaa rakkaudennälkäistä miestä. Alkuperäinen kirjoitus on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja jakoja, sekä tietysti hupaisan vastauksen kauppaketjulta itseltään.

– Hei, Blake. Vaikka olemmekin kiinnostuneempia yhdistämään ystäväsi Brokin täydellisen kanaan ja laakerinlehteen, jotta hän voisi tehdä unelmiensa curryn, olemme silti sitä meiltä, että olet mahtava siipimies. Kerro Brokille, että ei ole pelkuri seuraavalla kerralla, vaan menee tervehtimään. Olemme kuulleet, että rakkaus kukoistaa vihannesosastollamme, supermarketista naljaillaan.

"Miksi kannustatte nettivainoamiseen?"

Lopulta naisenmetsästys saatettiin myös australialaismedian tietoon. Sitten alkoikin kritiikkiä satelemaan.

Neilsonin projektia kritisoitiin karmivaksi ahdisteluksi. Kommentoijat ihmettelevät, miksei mies vain lähestynyt naista sen sijaan, että otti tästä kuvan takaapäin ja julkaisi sen netissä löytääksen naisen uudelleen. Jotkut myös huomauttivat, ettei tuntematon nainen antanut lupaa kuvan julkaisuun.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"9NewsAUS, miksi te ja Woolworths kannustatte nettivainoamiseen?"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä lähestyy seksuaalista ahdistelua. Kuinka hän voi olla hänen unelmien tyttönsä, jos hän ei edes puhunut tälle?"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on hullua ja karmivaa."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei näin olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa."

Kritiikistä huolimatta metsästys jatkuu ja projektille on perustettu omat Hope for Brok -Facebook-sivutkin. Tapausta epäilläänkin julkisuustempuksi kovin nopeasti pystytetyn sivuston vuoksi. Sekä sinne että Woolworthsin sivuille tehtyyn alkuperäiseen postaukseen on päivitetty, että salaperäisen brunetin ystävä tuli tapaamaan ystävyksiä varmistaakseen, ettei Brok ole mikään hyypiö.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuka tietää, mitää tapahtuu seuraavaksi tämän salaperäisen brunetin kanssa, sivustolla kirjoitetaan.

Päivityksen yhteydessä on alkuperäisen kuvan lisäksi myös uusi, samalla tyylillä kuvattu kuva tytöstä. Neilsonin ystävä Adrian kertoo mysteeribrunetin ystävän ottaneen kuvan, joten oletettavaa on, ettei brunetti itse ollut suutahtanut kuvansa leviämisestä.

Näitä mokia suomalaisnaiset eivät haluaisi nähdä yöelämässä:

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.