Röyhkeä lokki varasti naisen eväät – Alicia otti kuvan täydellisellä hetkellä

Alicia sai hulvattomalla tavalla tietää, miksi muut ravintolan asiakkaat eivät syöneet eväitään luonnossa. – Yritin ottaa kuvaa hummerileivästä, jonka tilasin Mainessa, ja, no, näin tapahtui, leipänsä epäonnisesti menettänyt nainen kirjoitti Twitterissä hulvattoman kuvan kera.

Alicia Jessop halusi vain kauniin ruokakuvan. Otos kuitenkin koitui hänen herkkunsa kohtaloksi, kertoo Mashable-sivusto.

Yritti ottaa ruokakuvan, kun lokki puuttui peliin

Alicia oli mennyt ulos ottamaan kuvaa hummerileivästään, kun lokki nappasi sen hänen kädestään. Hyökkäykseen täysin varustautumaton Alicia näppäsi kuvan juuri, kun lokki sukelsi nokka avoinna kiinni hänen ruokaansa.

Yhdysvaltain Mainessa matkalla ollut Alicia tviittasi kuvan vitsaillen, ettei "koskaan voi saada kivoja asioita" kyseisen lokin takia.

– Yritin ottaa kuvaa hummerileivästä, jonka tilasin Mainessa, ja, no, näin tapahtui, hän kirjoitti emojien kera.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuvasta tuli megasuosittu

Alicia kertoi Buzzfeed Newsille, että hummeriherkkujen syöminen Mainessa oli ollut hänen toiveenaan pitkään. Jonossa seisoessaan nainen ihmetteli muita ruokailijoita, jotka söivät herkkujaan terassilla.

– Muistan ajatelleeni: "Vau, nämä tyypit todellakin toimivat väärin syödessään näiden varjojen alla, kun voisivat kävellä majakalle ja nauttia sekä maisemasta että hummerileivästä". Joten otin omani mukaan.

Kun lokki sitten ilmaantui apajille, Alicia päätti jakaa tuurilla ottamansa kuvan Twitterissä. Hän oletti "muutaman seuraajansa" innostuvan.

– Ja nyt puhelimeni on räjähtää kirjaimellisesti joka sekunti, hän kuvailee otoksen suosiota.

Kuvaa vaaditaan osavaltion lippuun

Otos oli netissä välitön hitti. Sillä on liki 200 000 tykkäystä.

– Tuon kuvan pitäisi olla Mainen osavaltion lipussa, tai edes heidän rekisterikilvessään, Carl Herring vitsailee.

– Mikä tahansa leipätuote, jota pidetään yli viiden tuuman päässä suusta, on automaattinen uhrilahja höyhenpukuisille rantajumalille, nimimerkki Me SPNDallas vitsailee.

– Tuo lintu on nyt legenda ystäviensä keskuudessa, Daniel Burke sanoo.

Lokki, vai sittenkin Tappajahai-elokuvan hai? Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

"Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että lokki oli tulossa kohti"

Moni ihmetteli naisen tyyntä suhtautumista: hänhän oli rajannut kuvan hyvin eikä esimerkiksi pudottanut leipää kauhuissaan.

– Olin kirjaimellisesti nappaamassa kuvaa, kun tämä tapahtui, Alicia kuvailee.

– Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että lokki oli tulossa kohti, koska yritin saada majakan (kuvassa) oikeaan kulmaan. Sitten tämä pösilö syöksyi kimppuuni ja nappasi hummerileipäni! Eräs nainen videoi koko tapauksen autostaan.

Alician mukaan lokki ei edes nauttinut hänen leipäänsä kokonaan: lentäessään se heitteli päälliset pois, jolloin muut lokit villiintyivät.

"Minun." Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Alicia haki toisen leivän – kassaneiti ei antanut armoa

Alicia kävi lopulta ostamassa uuden leivän, jonka hinta tuli monelle järkytyksenä. Hummeriherkuille kun tuli hintaa yhteensä 43 dollaria.

– Minun piti ostaa kaksi. Näytin kassatytölle kuvan lokkihyökkäyksestä, eikä hän antanut edes alennusta, Alicia kertoo.

Alicia sai uuden leivän. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat