Nainen pyysi teini-ikäisiä poistumaan McDonald'sin leikkinurkkauksesta – teinit alkoivat lyödä: "Kaksi pientä tytärtäni itkivät"

Teinit kävivät heille kurinpalautusta antaneen naisen kimppuun McDonald'sissa.

Teinien into leikkiä hampurilaispaikan leikkipaikassa sai ikävän käänteen, kun eräs paikalla olleista vanhemmista puuttui asiaan. Kalifornialaisessa McDonald'sissa syntyi välikohtaus, kun teinit kävivät heille kurinpalautusta antaneen naisen kimppuun, uutisoi muun muassa Yahoo.com.

"He halusivat tapella kanssani, sitten he alkoivat lyödä..."

Äidin 2- ja 5-vuotiaat lapset olivat leikkineet lasten leikkipaikassa, johon teini-ikäiset halusivat. Äiti kuitenkin pyysi nuoria poistumaan.

Tilanne eskaloitui nopeasti, kun teini-ikäiset panivat äidille vastaan. 

– He halusivat tapella kanssani, sitten he alkoivat lyödä minua ja kaksi pientä tytärtäni itkivät, äiti kertoi myöhemmin.

Äiti kieltäytyi tappelemasta nuorien kanssa. Häntä lyötiin useita kertoja.

– Isäni tajusi, että he ovat kimpussani ja veti minut pois.

Heittelivät myös muita asiakkaita tavaroilla

Teini-ikäiset heittelivät tämä jälkeen juomia, työnsivät esineitä alas tiskiltä ja heittelivät asiakkaita kupeilla.

Kun he poistuivat, lyöntien kohteeksi joutuneen naisen isä ajoi heitä takaa ja yritti estää yhtä nuorista lähtemästä. 

Poliisin mukaan vahinkoja syntyi noin tuhannen dollarin edestä.

Nuoria etsitään

Äiti selvisi välikohtauksesta vähäisin vammoin. McDonald's ilmoitti tiedotteessaan, että se on ollut yhteydessä viranomaisiin ja avittaa tutkimusta kaikin keinoin.

Tapaus tallentui videolle. Sitä on jaettu esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Hyökkäyksen kohteeksi joutunut äiti toivoo, että joku tunnistaa videolla esiintyvät nuoret.

"Miten voit lyödä äitiä tämän lasten edessä?"

Tapaus on herättänyt raivoa sosiaalisessa mediassa.

– Teineillä ei ole mitään asiaa leikkitaloon, jossa on pieniä lapsia! Naurettavaa! Jenn kommentoi.

– Vatsaani vääntää. Nämä lapset ovat hirviöitä, ahdistelevat äitiä, hänen lapsiaan ja vanhaa miestä. Näillä nuorilla ei selvästi ole mitään kunnioitusta ketään kohtaan, vain se, että näin, miten he kohtelevat toisia, on rehellisesti niin surullista. Miten voit olla siinä ja lyödä äitiä tämän lasten edessä, kun itse häiritsit heitä, yritit käyttäytyä kuin kakara, Janice ihmettelee ja toteaa, että nuoret varmasti pitävät toimintaansa "coolina". 

Lue myös:

    Uusimmat