Mainos

Nainen paljasti imettäneensä seksin aikana – nyt tarina saa jatkoa: "Jos olen rehellinen, en halunnut harrastaa seksiä"

Kohun nostattanut äiti kertoo imettäneensä seksin aikana vain yhden ainoan kerran.

Kolmen lapsen äiti Tasha Maile joutui aiemmin kritiikin kohteeksi julkaistuaan YouTube-videon, jolla hän kertoi vahvan mielipiteensä lapsiperheen seksielämästä. Hän kertoi harrastavansa seksiä puolisonsa kanssa, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus – myös kesken lapsen imetyksen.

Mailen video raivostutti erityisesti imetyksen puolestapuhujia, jotka taistelevat jatkuvasti todistaakseen, ettei imettämisellä tai äidin rinnan näkymisellä imetyksen aikana ole mitään tekemistä seksin kanssa.

Nyt Maile on astunut uudelleen julkisuuteen: hän kertoo Romper-sivustolla imettäneensä seksin aikana vain yhden ainoan kerran.

– Se tapahtui kolme kuukautta sen jälkeen, kun ensimmäinen lapseni syntyi. Se oli ensimmäinen kerta, kun (ex-rakas ja minä) olimme intiimisti vauvan syntymän jälkeen, koska vauva oli kirjaimellisesti kiinni minussa 24/7, Maile kuvaa.

– Vauva nukkui, ja jos olisin liikkunut tai ottanut nännin pois hänen suustaan, hän olisi herännyt. Jos laskin hänet alas missään vaiheessa, hän huitoi käsiään ja kirkui kuin yrittäisin murhata hänet.

Maile uskoo, että vaikea synnytyskokemus teki vauvan olon turvattomaksi. Hän piti lasta lähellään koko ajan, mutta uupui samalla itse.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Jos olen rehellinen, en halunnut harrastaa seksiä mieheni kanssa. Sen takia oikeastaan erosimme. Ajattelin vain "ok, emme ole harrastaneet seksiä kuukausiin, kai minä sitten teen sen". Imetin vauvaa samalla, kun mieheni harrasti hellästi seksiä kanssani takaapäin.

Maile kertoo saaneensa paljon viestejä aiheesta, ja niiden perusteella asento on lasta seksin aikana imettävien äitien keskuudessa yleinen.

– Vauva oli kiinni rinnassani ja nukkui, joten hän ei oikeastaan imenyt... En tiedä, saiko hän maitoa, mutta hän oli kiinni rinnassani. Se oli yksi niitä asioita, jotka vain tapahtuivat ja toimivat.

Maile kertoo, ettei nauttinut imettämisestä seksin aikana, vaikka joidenkin mielestä "imettäminen voi tuntua nautinnolliselta". Hän myös vakuuttaa, ettei vauva ollut millään tavalla osa aktia, kuten jotkut ovat syyttäneet. Kaikesta huolimatta imetyskertomus nostatti runsaasti tunteita.

– Odotinko tätä reaktiota? Kyllä ja en. Olen aina saanut hyvin positiivista ja hyvin negatiivista palautetta videoistani. Se ei ollut yllätys.

Maile yritti jättää halventavat kommentit huomiotta. Omituista kyllä hän kertoo ymmärtäneensä vasta kommenttien perusteella, että äitikin voi ahdistella lastaan seksuaalisesti.

– Olen nyt tietoinen siitä, että myös äidit käyttävät lapsiaan hyväksi, mutta kun tein videon, en rehellisesti tiennyt asiasta. Ajattelin vain ”mistä nämä ihmiset oikein puhuvat”, Maile kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hän korostaa, että seksiä imetyksen aikana tapahtui vain kerran. Mailen perhe nukkuu perhepedissä. Maile kertoo ymmärtävänsä myös heitä, jotka päättävät laittaa lapsensa eri huoneeseen.

– Useat vanhemmat, jotka nukkuvat perhepedissä tai jakavat sängyn, toimivat samoin kuin minä. On kuin lapsi ei olisi edes paikalla. Et edes ajattele häntä. Lapsi ei ole mukana aktissa.

Vaikka Maile korostaa, ettei imetys liity seksiin, hän tekee YouTube-videoiden lisäksi aikuisviihdevideoita, joissa esiintyy yksin, sekä fetissivideoita, joilla hän pumppaa rintamaitoa.

– En usko, että tämä seksualisoi imettämistä. Imetys on imettämistä fyysisesti. Maidon erittäminen on eri asia. Se on fetissi, hän väittää.

Maile kannattaa edelleen imettämistä seksin aikana, jos pari haluaa rakastella ja hoitaa vauvaa samanaikaisesti.

"Joitain asioita ei pidä tehdä samaan aikaan"

Ymmärrettävästi Mailen uusi puolustuspuhe ei ole herättänyt kaikissa positiivisia tunteita.

– Kiinnostaako ketään, miksi tämä isä edes ajatteli tämän olevan ok, Brittni pohtii Romper-sivuston Facebook-sivulla.

– Ole hyvä, lakkaa pilaamasta imetysliikettä meille muille, jotka edistävät asiaa. Ällötys. Minuun sattuu vauvasi vuoksi, Moni sanoo.

Kommentoijat ihmettelevät myös, kenen mielestä "imettäminen voi tuntua nautinnolliselta".

– Nautinnollista? En pitänyt sitä nautinnollisena, se sattui, nännini vuotivat verta ja hankautuivat, mikä hitto on nautinnollista paitsi se, että olet lapsesi ruoan lähde? Mielestäni imettäminen seksin aikana ei ole ok, jos et pysty odottamaan seksin harrastamisen kanssa, kunnes olet ruokkinut lapsesi, tarvitset mielentilatutkimuksen, Ashley-niminen kommentoija tylyttää.

– Faktat ovat yksinkertaisia, niistä ei tarvitse riidellä. Kaikelle on aikansa ja paikkansa, ja joitain asioita ei pidä tehdä samaan aikaan. Jos et voi priorisoida lapsesi ruokkimista seksin edelle, sinulla on pahempia ongelmia. Sinä tai miehesi ette kuole, jos odotatte, kunnes lapsi on ruokittu, Maven toteaa.

Osa kommentoijista syyttelee toisia siitä, etteivät kritisoijat selvästi ole lukeneet koko artikkelia. Osa huomauttaa, että imettäminen todella voi tuntua miellyttävältä, mikä osaltaan ahdistaa tuoretta äitiä.

– Eivät naiset pyydä sitä, se vain tapahtuu. Älkää saako keskivertonaista tuntemaan oloaan hämmentyneeksi kehonsa reaktioiden vuoksi, koska ette pidä siitä, mitä joku toinen nainen tekee tai sanoo. Se satuttaa lopulta vain kaikkia naisia, Hailey kommentoi.


***

2:26

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.