Mainos

Äiti puolustaa valintaansa: Imetän samaan aikaan, kun harrastan mieheni kanssa seksiä

Kolmen lapsi äiti puolustaa valintaansa harrastaa seksiä puolisonsa kanssa aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus – vaikka imettäessä.

Kolmen lapsen äiti Tasha Maile on joutunut kritiikin kohteeksi julkaistuaan Youtube-videon, jolla hän kertoo vahvan mielipiteensä lapsiperheen seksielämästä. Naisen mukaan rakastelussa ei pitäisi milloinkaan olla mitään pahaa, ei edes silloin, vaikka se tapahtuisi lapsen läsnä ollessa.

Mielipiteestään paljon kritiikkiä saanut Spiritual Tasha Mama -nimeä käyttävä äiti selittää, että hänen nuorin lapsensa on hänessä kiinni aivan koko ajan, ja seksin harrastaminen lapsen läheisyydessä on heille ainoa vaihtoehto.

– Seksi on kaunis asia. Luulen, että me kaikki pystymme allekirjoittamaan tämän, Maile toteaa videolla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin mukaan aivan kaikki rakastavat seksiä, eikä sen harrastamisesta tulisi tuntea syyllisyyttä, päinvastoin. Tabu tämän ympäriltä tulisi puhkaista. 

"Anteeksi, mutta se menee liian pitkälle!"

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun naisen julkaisemat videot ja somekuvat ovat herättäneet keskustelua. Eräällä toisella imetysvideollaan äiti näyttää, miltä kolmevuotiaan pojan imettäminen näyttää.

– Tässä minä olen imettämässä kolmivuotiasta ja yksivuotiasta kesken treenien. Vaikka treenien keskeyttäminen joskus ärsyttääkin, meidän äitien täytyy tehdä mitä meidän täytyy, Maile kertoo videolla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Silikonirintaisen äidin mukaan imettäminen on luonnollinen ja kaunis tapahtuma, joka luo äidin ja lapsen välille ainutlaatuisen siteen. Vaikka äiti itse on tätä mieltä, moni häntä kritisoinut toteaa äidin menneen liian pitkälle videoidensa ja sosiaalisen median kuviensa kanssa. 

– Imetä niin paljon kuin haluat. Tee sitä missä haluat, istu vaikka viereeni ravintolassa...en välitä. Mutta kuvien julkaiseminen sosiaaliseen mediaan? Anteeksi, mutta se menee liian pitkälle, eräs kommentoija kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikki palaute ei suinkaan ole negatiivista, silla osa kommentoijista on osoittanut tukensa äidin valinnalle ja puolustaa Mailea toteamalla, että hän kertoo videoilla ainoastaan oman mielipiteensä, eikä siinä ole mitään pahaa.

Lähde: DailyMail

Imetyskoordinaattori paljastaa, miksi imettäminen on aihe, joka herättää keskustelua.

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.