Mainos

Nainen myi autoaan poikkeuksellisen rehellisellä ilmoituksella – "Olen jo kärsinyt tarpeeksi"

Olisipa jokainen automyyjä yhtä rehellinen kuin tämä Seatiaan myynyt saksalaisnainen.

Ebayssä myynnissä olleen vanhan Seat Marbellan ilmoitusteksti ihastuttaa vielä vuosienkin jälkeen. Silloinen autonomistaja Tonia Surdilli-German kuvaili autopahastaan niin onnistuneesti, että pääsi useammankin saksalaisen lehden sivuille.

Ilmoitus on sittemmin poistettu Ebaystä, mikä kielii vahvasti siitä, että joku päätyi huonot kaupat tekemään. Surdilli-Germanin mukaan auton hyviin puoliin kuului nimittäin ainoastaan sen turkoosi väri ja se, että jarru- ja kaasupoljin toimivat.

Marbellan pitkän vikalistan nainen kehotti lukemaan mieluummin vasta, kun on avannut oluen ja istunut mukavasti sohvan nurkkaan. Se olikin huomattavasti pidempi.

Surdilli-German ensinnäkin suositteli autoa vanhalle avioparille, joka ei enää halua keskustella toistensa kanssa, sillä melun keskellä se ei ole mahdollista.

– Auto pitää kamalaa ääntä. Ainoastaan lahjominen suklaalla on pitänyt minut turvassa meluvalituksilta naapureiltani, myyjä kertoi ilmoituksessa.

Nainen jatkoi, että vaihdekeppiä oppii käsittelemään vasta, kun on kohdannut liikenteessä jo muutaman läheltä piti -tilanteen.

Vuonna 1992 valmistetun auton takakonttia ei saa lukkoon, mutta naisen mielestä helpointa on teeskennellä, ettei siinä ole mitään vikaa. Vararengas oli ilmoituksen julkaisun aikaan kuulemma vielä tallessa, mutta puhki.

– Radio on rikki ja antenni tippunut, mutta CD-levyjä voi soittaa. Jopa niin, että toistat vain lempikohtaasi levystä taukoamatta.

Marbellan viat eivät toki jääneet tähän. Nainen vannoikin kostavansa elämänsä huonoimman kaupan veljelleen, jolta auton oli alunperin ostanut.

– Jos onnistut ajamaan tätä autoa, onnistut ajamaan mitä tahansa, nainen vakuutti myynti-ilmoituksessa rukoillen mahdollista ostajaa kiirehtimään kauppojen suhteen.

– Olen jo kärsinyt tarpeeksi, Surdilli-German tilittää.

Kuvan unelmien autosta ja sen myyntiä yrittäneestä naisesta näet täältä.

Lähteet: DriveTribe, NW

***

1:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.