Mainos

Brutaalin rehellinen autoilmoitus sai internetin sekaisin – "Ihan varmasti joku merkkivalo palaa"

Sen sijaan, että olisi käyttänyt kaikki kuluneet myyntikikat, yhdysvaltalainen automyyjä päätti luottaa rehellisyyteen.

Ilmoitus myynnissä olevasta 2002 vuoden Oldsmobilesta teki floridalaisesta autokaupasta netin suosituimman autojälleenmyyjän viikonlopun aikana.

Tässä autossa ei ole mitään erikoista. Ajettuja kilometrejä on yli 300 000. Auto on ruosteinen, otin ihan lähikuvaa ruosteesta, ettei se jää huomaamatta. Tämä auto kuitenkin kulkee. Ilmastointi puhaltaa kylmää ilmaa ja autossa on CD-soitin. Ei muuta. Ei enempää eikä vähempää.

Älä tule tänne ja sano, että auto näytti kuvissa erilaiselta tai että ruostetta on enemmän kuin ajattelit. Kerron sinulle nyt samantien: tämä auto on ruosteinen. Ja se maksaa 900 dollaria. Tasan sen arvoisen auton saat. Älä kysele merkkivaloista. Ihan varmasti joku merkkivalo tässä autossa palaa. Äläkä yritä tuoda tätä autoa takaisin mistään syystä. Siitä löytyy ihan varmasti vikoja, mutta toistaiseksi se kulkee. Vie sinut paikasta A paikkaan B. Älä yritä edes päästä paikkaan C. Kestää ainakin kevään 2017.

Yllättävää kyllä, autolla oli ostaja jo seuraavana päivänä. Aivan pyydettyä hintaa siitä ei saatu, mutta lopullista myyntihintaa autokauppa ei kuitenkaan suostunut paljastamaan.

Ilmoituksen kirjoittanut autokauppias Shelmar Roseman sanoi Bay News 9:n haastattelussa, että puhelin on soinut ilmoituksen jättämisen jälkeen lakkaamatta ja autosta on tarjouduttu maksamaan tuplahinta. Myös autokauppa itse on miettinyt auton takaisin ostoa markkinointitarkoituksiin.

Lähteet: Bay News 9, Mashable

***

3:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.