Nainen kohtasi vertaisensa lieron: Pakettivaras ei ilahtunut laatikon luikertelevasta sisällöstä – hylkäsi saaliinsa roskakoriin

Pakettivaras ei ilahtunut laatikon luikertelevasta sisällöstä 1:08

Pakettivaras ei katsonut tarpeeksi tarkkaan, mitä tuli näpistäneeksi Yhdysvalloissa. Laatikosta paljastui niskavillat nostattava yllätys.

Katso video: Nämä veijarit piilottelivat varastetussa peketissa.

Poliisi etsii naista, joka tallentui valvontakameralle Floridan osavaltiossa. Videolla nainen varastaa kuistille toimitetun paketin vain heittääkseen sen pois myöhemmin. Laatikosta paljastui nimittäin yllätys, josta nainen ei ilahtunut.

Paketti oli täynnä eläviä jättijauhomatoja. Nainen havaitsi laatikon luikertelevan sisällön vasta poistuttuaan paikalta. Poliisi uskoo, että juuri silloin varas heitti laatikon roskakoriin.

Madot oli tarkoitettu lemmikkiliskon ateriaksi

Paketti päätyi lopulta takaisin sen tilanneelle Shelly Dravesille. Matojen oli tarkoitus toimia kiitospäivän ateriana Dravesin parta-agama lemmikkiliskolle.

Tapaus on saanut naapuruston asukkaat varpailleen. Samalla alueella on ennenkin kadonnut paketteja mystisesti. Moni asukas onkin nyt asentanut valvontakameroita vastaisuuden varalle. Tapauksesta uutisoi CNN.

Lue myös:

    Uusimmat