Mainos

Nainen kertoi koiraryhmässä tarinan rescue-koirastaan, järkytti monia: "Söi omistajaansa pysyäkseen hengissä"

Tämän pienen koiran selviytymistarinassa oli käänne, joka järkytti monia.

Tyfanee Fortuna jakoi Dogspotting-Facebook-ryhmässä kuvan pienestä koirasta, joka pelastettiin karmivasta tilanteesta. Rumpelstiltskin-koiran tarinassa oli käänne, joka järkytti monia.

Fortuna halusi jakaa koiran tarinan ryhmään, koska kaipasi koiralle "tunnustusta, jota se ansaitsee". 

Omistajan mukaan koira on pieni ja hermostunut. Se on adoptoitu Fortunan perheeseen vuosi sitten, koska koiran edellinen omistaja kuoli.

– Bonusinfo: omistaja oli kuollut jo hyvän aikaa ennen kuin kukaan huomasi, ja se (koira) söi omistajaansa pysyäkseen hengissä. +1 (piste) siitä, että se on selviytyjäkoira, Fortuna kirjoitti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Seuraavaksi hän kertoi koiran ulkonäöstä, johon kuuluvat hassut, pitkät jalat, sekä sen viehtymyksestä ruokaan ja huomioon. Vaikka moni piti koiran epätavallisen pitkiä jalkoja hauskoina, tarinan karmiva käänne ei kuitenkaan mennyt keneltäkään ohi. 

– Aiommeko puhua siitä faktasta, että se söi entisen omistajansa, Meghann Marie Toomajian kommentoi.

– Sitä on pelottavaa ajatella, mutta koira teki sen selvitäkseen, ja plus, jos vanhalla omistajalla olisi ollut kissa, kissa olisi tehnyt sen ensin, joten koirat ovat joka tapauksessa parempia kuin kissat, Gabriella Gaylord vastasi.

Karmiva tarina kirvoitti runsaasti mustaa huumoria muun muassa Twitterissä, jossa kommentoijat epäilivät, että koira on nyt päässyt "ihmislihan makuun". Moni kuitenkin toivoi kovia kokeneelle koiraparalle parempaa elämää jatkossa, vaikka tarina etoikin useita netinkäyttäjiä.

– Rumpelstiltskinillä on lupa syödä minut, kun kuolen, kommentoija Caressa Carter totesi Facebookissa.

Sosiaalisesta mediasta koiran tarina levisi pian eri medioihin. Suosio yllätti Fortunan täysin. Hän kiitti kaikkia koirasta kertovia lehtijuttuja jakaneita.

– En rehellisesti ajatellut, että koiran tarinasta tulisi näin suosittu, mutta tässä olemme, omistaja totesi.

***

7:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.