Mainos

Terrierivanhus hylättiin järkyttävällä tavalla keskelle peltoa: ”En tarvitse koiraa”

Koiravanhus koki julman kohtalon, kun se hylättiin keskelle kylmää ja märkää peltoa. 

Eläinpelastusyksikkö löysi julmasti hylätyn koiravanhuksen englantilaisen Oldcotesin kylän lähellä sijaitsevalta pellolta. Terrierivanhus oli sidottu keskelle kylmää ja märkää peltoa siinä toivossa, että joku löytäisi sen.

– Se oli siellä jo aamuviideltä, kun saavuimme paikalle. Maassa oli kokonaan kastunut viltti, ja on mahdollista, että se oli ollut siellä koko yön. Ehkä jopa koko viikonlopun, eläinpelastusyksikkö South Yorkshire Pet Ambulancea pyörittävä Alan Webster kertoo.

Miehen mukaan koira oli piilotettu pensaan taakse, joten oli todella onni, että se ylipäätään löydettiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Webster kertoo koiran olleen todella kylmissään ja poissa tolaltaan tapahtuneesta.

– On todella, todella väärin, että joku hylkää vanhan koiran tällä tavoin, Webster toteaa.

Kirjeessä ruokaneuvoja ja anteeksipyyntö 

Hylätylle Tessa-koiralle oli annettu mukaan viltti, ruokaa, että ja viesti, jossa paljastettiin syitä koiran julmalle hylkäämiselle. Facebookiin lisäämässään julkaisussa Webster mainitsee, että henkilökohtaisesti hän ei itse usko kirjeen selityksen todenperäisyyteen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Koira (Tessa) on 12  vuotta vanha, eikä se ole minun koirani. Naapurini kertoi minulle, että Tessa olisi sirutettu. Naapurini kysyi, olisiko minulla mahdollisuutta huolehtia Tessasta hänen suunnitellessaan uutta elämää Kanadassa. Vastentahtoisesti sanoin kyllä, vaikka tiesin, etten voisi pitää Tessaa.

Tessa pitää teestä, kahvista ja vedellä laimennetusta maidosta. Tessan ensimmäinen ateria on kello 11.30. Naapurini on nyt muuttanut Kanadaan. Naapurini on onnellinen ajatellessaan, että Tessa on hyvissä käsissä. Anteeksi edellinen, mutta en tarvitse koiraa.”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen jälkeen, kun Webster julkaisi koiran tarinan Facebookissa, hänelle on satanut lukuisia viestejä ihmisiltä, jotka ovat valmiita tarjoamaan koiralle uuden kodin. Toivottavasti Tessa pääsee pian rakastavaan kotiin nauttimaan eläkepäivistään. 

***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.